Jump to content
php.lv forumi

Forum


Faplo

Recommended Posts

Man vajadzetu uztaisit tadu lieto ka forumu... bet to darit vajadzetu taa ka piem katrs forums ir viena failaa piem forums 1 ir failaa 1.txt vai kaut ka taml utt. un tajaa 1.txt ir topici kuri kaut ka adalaaas un tajos topikos ir posti tip ceru ka jus sapratat manu domu gajienu ka to varetu izdarot nemot vera ka ne jau visulaiku posti nak pedejaa topicaaa piem ja vienaa foruma kaut kada tur pa vidu topika ieliek postu ka tad es dabusu ka vins raxta tiesi tur un ka atdalit topicus un vinos postus? <_<

 

 

Jau ieprieks pateicos par jusu atbildem iesaku atbildet vairak nevis tad kad es kaut ko saku. Man deres jebkurs jusu padoms un ja vel kaads uzskriptos :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

:angry: Nu mja bet es saubos ka eclub atlauj darboties ar direktorijam :/ tip aizliegtas ir sada funkcijas phpinfo, popen, mail, fsockopen, pfsockopen, chroot, putenv, disk_total_space, disk_free_space, diskfreespace,ini_get, exec, passthru,proc_open, shell_exec, system, exit, show_source()

Edited by Faplo
Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē kā?

Ja vajag parādīt vienas tēmas ierakstus, atver failu un nolasi visas rindiņas.

Vajag pievienot, atver failu un pievieno beigās vienu rindiņu.

Vajag izveidot jaunu tēmu - izveido jaunu failu (tukšu kautvai).

Vajag jaunu forumu - izveido direktoriju.

Kas nav skaidrs?

Kā veidot direktorijas, lasīt/rakstīt failus, to skaties manuālī, tur viss ir.

Link to comment
Share on other sites

kada vel manualii? :blink:

http://lv.php.net/

Kamēr neesi paskatījies, vai PHP oficiālajā dokumentācijā (ieskaitot tai pievienotos komentārus) nav risinājuma tavai problēmai, nevajadzētu uzdot jautājumu, jo tad rodas iespaids, ka pats patstāvīgi neko nevēlies/nespēj izdarīt.

P.S. Lūk dokumentācija chm formātā.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...