Raivis.purins Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Sveiki! Vai varat ieteikt labāko veidu, kā izveidot skrolbāru, kā arī iesakiet iespējamās dizaina opcijas. Pašlaik esmu atdūries uz info, ka vienīgais browseris, kurš lasa 3d light utt ir IE. Kā ir ar iespēju izveidot attēlu skrollim? Padalieties ar pieredzi un zināšanām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Es darīju šitā: http://tinyurl.com/p996sn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raivis.purins Posted July 18, 2010 Author Report Share Posted July 18, 2010 Tā arī turpini uz visiem foruma jautājumiem atbildēt, lai var spriest par Tavu gaišo galvu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Tu apskatīji kaut vienu no atgrieztajiem rezultātiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheps Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 scrollu es necenstos pārveodot, JO pašlaik lai strādātu visos pārlūkos ir garš JS pielikums jāliek klāt.. kad būs kā ir IE tad būs :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Nedomāju, ka tā būs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts