Jump to content
php.lv forumi

Jautājums par zagšānu


m8t

Recommended Posts

Sveiki! Nesen man ienāca prātā viens jautājums (jocīgi, ka ne ideja, vai ne?). Un lūk, pats uz šo jautājumu es nezinu kā, lai atbildu, tādēļ prasu jums. Tātad, ja es izmantoju kādas mājaslapas dizainu (piemēram - yahoo.com), bet bildes, js, css un visus citus failiņus nenolādēju, atstāju īstā īpašnieka serverī, bet izmantoju arī savā dizainā. Vai par to mani varētu iesūdzēt, ja šīs lapas footerī es ielieku atsauci uz īsto lapu? Mūsdienās kāds arī reāli maz iesūdz kādu dizainu zagli? Neesmu dzirdējis paar tādiem gadījumiem.

 

Lūdzu nepadomājiet, ka es te, tagat iešu kaut kādas mājaslapas zagt. Tikai savas intereses pēc uzprasīju.

Link to comment
Share on other sites

Var droši, labāk protams ir nokopēt to un uzlikt uz sava domeina.

Un parasti daudzas mazās lapas ģībst par to, lai viņas iesūdz, jo cilviltiesiskā kārtā no viņiem neko nepiedzīs, bet reklāma tai lapai parasti tā ir liela.

Link to comment
Share on other sites

Tak, ko jūs stresojat.

Var tak mierīgi ņemt.

Ja izaugsiet tik lieli, ka jums var piesieties, tad sen jau 3 reizes būsiet izveidojuši savu dizainu un tā elementus. Bet kamēr esat maziņi un attīstaties, mierīgi var ņemt.

 

Teorētiski protams pastāv tur visādi likumi, bet, ja es tā parēķinu visas nepiesprādzēšanās pirms mašīnas iedarbināšanas, ātruma pārsniegšanas, pāriešanas pie sarkanā, utt. , tad gada laikā soda naudu summa varētu pārsniegt 10 000 Ls.

Tā, ka nevajag tik daudz vadīties pēc likumiem (kas protams atsevišķos gadījumos ir jāņem vēra), kā pēc veselā saprāta un sirdsapziņas.

Link to comment
Share on other sites

Daudz jaukas atbildes saņēmu par to, ka vajadzētu pašam veidot dizainu, bet ne gluži tāds bija tas jautājums. Reāli informāciju par to, ka man vajadzētu pašam taisīt dizainu, man nevajag, jo to es pats saprotu, nevajag aizvilināt šo visu sarunu tā, it kā es tūlīt skriešu ātri pārkopēt google.com vai da-jebko citu.

 

Paldies codez.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...