Jump to content
php.lv forumi

Flide

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Flide

  1. Paldies, betir arī kāda iespēja bez .htaccess? un kāds var pateikt kā uztaisīt vairākas valodas, piemēram latvišu un angļu, lai save iekš cocies bez lietotājiem, ar lietotājiem sanāk bet savādāk nē. edit: es itka valodas uztaisiju, tikai man visu parada kajam gaisa.. <li><a href="#"><?php echo $menu_tops;?></a></li> <li><a href="#"><?php echo $menu_wasnd;?></a></li> <li><a href="#"><?php echo $menu_gaming;?></a></li> <li><a href="#"><?php echo $menu_site;?></a></li> <li><a href="#"><?php echo $menu_home;?></a></li> radas: home | site | gaming | wasnd | tops un deļ tā nevaru turpināt, jo man news iet: $news_language = include ("page/news_eng.php"); $news_language = include ("page/news_rus.php"); $news_language = include ("page/news_lv.php"); --- bet ja man viss iet atžgārni, neko nesaprotu!| Kā to labot..?
  2. reāli tev tam nau jegas, labak atrdosi free templates, bus likumigi un smuki, nevis zaksi un cietisi, ja ne ar valsti tad ar hack, jo ja velies ko lielu uzsakt, nevaig zagt
  3. Nevar, jābūt savstarpējai vienošanās, ar piemēram yahoo.com lapas īpašnieku / veidotāju, savādāk sū*os iekūlsies!
  4. bet tad atkal ar include visu laiku janemas, ari nav parak labi un cakars liels.
  5. kā to saprast? .. ........ un uz kā reāli uzglabājās info par: manalapa.lv/lv/main/ manalapa.lv/rus/main/ manalapa.lv/eng/main/ Nemāku pareizi pateikt, kādā veidā es vienreiz izvēlos lv / rus/ eng / viņš man saglabā.. caur ko tas iet, varbūtās kāds arī ar to varētu palīdzēt..
  6. Sveicināti visi, nezināju kur īsti meklēt palīdzību, tpc vēršos pie jums, varbūt arī sadaļa nav īstā, bet nezinu pie kuras valodas tas īsti piederās! Tātad meklēju scriptu kas man pārvedo linku, no manalapa.lv?index.php?page=main uz manalapa.lv/index/page/main Zinu ka tāds ir ..htaccees scripts, bet neviens nesaka kā to dabūt gatavu, bet es arī meklēju citu variantu bez htaccees, neiznbu vai tāds ir, bet tikuntā, jo man serverkstei nepatīk .htaccess, man dc teica ka uz lhttpad nevar lietot .htaccees, neiznu vai tur taisnība, bet doma tāda ka man noderētu linku pārvedošanas scripts :) Paldies jau iepriekš!!
×
×
  • Create New...