vitao.web Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Labvakar! Lieta tāda, ka es veidoju vienu projektu priekš labdarības organizācijas. Darbu pabeigšu un tad došos prom uz mājām, un nezinu, vai maz spēšu atrast, laiku lai labotu/pielabotu/uzlabotu projektu. Tādēļ jātaisa projekts tā , lai kāds cits arī var tajā visā iebraukt. Tad kā to pareizāk izdarīt? Protams cenšos izmantot komentārus cik vien spēju, bet nez vai tie līdzēs, jo kods ir mazlietiņ haotisks, jo esmu tikai iesācējs darbā ar php. Veidot ar class vai pēc vecā labā un vienkāršā varianta? funkcijas turēt atsevišķi un vienkārši includot, vai rakstīt iekš koda? Ko jūs dariet, ja zinat, ka projekts būs jānodod tālākam? Respektīvi pats netaisīsiet un neņemsieties.. Paldies par ieteikumiem! ar cieņu, vitao.web Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Variants - izmanto kādu ietvaru, kas disciplinēs projekta organizāciju. Piekop vismaz kādu izstrādes shēmu, kā, piemēram, MVC. Dokumentē, komentē kodu, dali loģiskos moduļos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 Paskatīšos vairāk par MVC... Paldies biedri briedi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Paldies biedri briedi, ka tu man ar aci miedzi, kad pats sev alu liedzi un laukā, pļavā kliedzi. 50cent, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts