Sveiki visiem. Ir radusies neliela problēma, ko nevaru izdomāt, kā atrisināt.
Sekojoši, ir vajadzīgs sadalīt kategorijas pa kollonām. Griezumā, to visu smuki esmu izdarījis. Kategorijas ko iegūstu ar php, izvadās laukā visas viena kollonā. Php kods, nav viens no tiem labākiem, izlīdzējos ar metodi, kad top limeņa kategorijam uzsetoju unikālu klasi: class="general".
Struktūra griezumam šāda:
<div class="cat_c">
<h2>Name of category</h2>
<ul class="c_list">
<li><a href="#">Vieglais (2088)</a></li>
<li><a href="#">Rezerves daļas (1400)</a></li>
</ul>
</div>
Tatad vajadzetu output daļā ar Jquery izdarīt tā, ka ja tiek atrasta klase general, tā tiek izņemta laukā no ul class="c_list" un pacelta augstāk iekš <h2>Name of category</h2>
Itkā varētu ar prepend to, bet kaut kā nesanāk, varbūt ir kādas idejas? Vēl itkā vajadzētu, lai virs cat_c būtu vēl viens noslēdzošais </div>, jo tagad man viss iet vienā lielā čupā.
Izteicos, kā mācēju, cerams, sapratāt. Paldies jau iepriekš.
Question
foxsk8
Sveiki visiem. Ir radusies neliela problēma, ko nevaru izdomāt, kā atrisināt.
Sekojoši, ir vajadzīgs sadalīt kategorijas pa kollonām. Griezumā, to visu smuki esmu izdarījis. Kategorijas ko iegūstu ar php, izvadās laukā visas viena kollonā. Php kods, nav viens no tiem labākiem, izlīdzējos ar metodi, kad top limeņa kategorijam uzsetoju unikālu klasi: class="general".
Struktūra griezumam šāda:
PHP man output ģenerē šādā formā:
Tatad vajadzetu output daļā ar Jquery izdarīt tā, ka ja tiek atrasta klase general, tā tiek izņemta laukā no ul class="c_list" un pacelta augstāk iekš <h2>Name of category</h2>
Respektīvi gala kods būtu šāds:
<div class="cat_c">
<h2>Transports</h2>
<ul class="c_list">
<li><div class="generaltt"><a href="adverts.php?cat_id=2">Products</a> (59)</div></li>
<li><div class="generaltttt"><a href="adverts.php?cat_id=3">Cars</a> (2)</div></li>
</ul>
Itkā varētu ar prepend to, bet kaut kā nesanāk, varbūt ir kādas idejas? Vēl itkā vajadzētu, lai virs cat_c būtu vēl viens noslēdzošais </div>, jo tagad man viss iet vienā lielā čupā.
Izteicos, kā mācēju, cerams, sapratāt. Paldies jau iepriekš.
Edited by foxsk8Link to comment
5 answers to this question
Recommended Posts