m8t Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Jautājums šads: Kāds ir labākais veids, kā pievienot projektam vairākas klases? Lūk paraugi, bet varbūt ir kāds cits veids, kurš vēl labāk strādātu? Es domāju, būtu profisionālāks. <?php require("class.b.php"); class A extends B {} ?> <?php class B {} class A extends B {} ?> Un lūk 3 klašu pievienošana. Ja to tā vispār var nosaukt... Varbūt ir kāds veids, kā vairākus extends pielikt vienai klasei? <?php class C {} class B extends C {} class A extends B {} ?> Varbūt stulbs jautājums, bet būtu priecīgs sanemt atbildi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Tak vienalga.. Parasti individuālu klasi ieliek atsevišķā failā kā pirmajā piemērā, bet nu vienalga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Kas nu pašam liekas ērtāk. Es noteikti katru klasi liktu savā failā un izmantotu __autoload(). (es tā arī daru) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 __autoload viennozīmīgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts