goma smile Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:...... Es php atkomentēju extension=php_curl.dll bet vienalga nejiet, kas pa vainu Viss notiek uz Windows, apache2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Vjarbjūt neJiet tjādjēļ, kja njējēsi pjārjstjartjējijs apjāčjī? ...ja tas ir XMAPPs, tad ini fails jāmeklē apache/bin mapē.. Edited April 18, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 Es jau 100 reizes esu restartējis apachi un lietoju appserveri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 esu pareizi rakstās kā esMu. :) nejiet pareizi būtu neiet. Vai laboji šo failu - C:\Windows\php.ini ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 ob_start(); phpinfo(); $str = ob_get_contents(); ob_end_clean(); $matches = array(); preg_match('/<td class="v">(.+\/php\.ini)\s?<\/td>/', $str, $matches); echo $matches[1]; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Es php atkomentēju extension=php_curl.dll Parliecinies ka dotais DLL fails vispar eksistee, jo izmantojot php instalaciju , ~~60% ekstensiju nemz nenaak liidzi, risinajums vienkarsh, panjem ZIPoto versiju, tur buus visi pieejamie ekstensiji. Galvenais parliecinies par PHP versiju pilnu sakritiibu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Tāpat arī pārliecinies vai faili libeay32.dll un ssleay32.dll atrodas C:\Windows\system mapē Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Cik dzirdu, tik visādas hu*ņas ar to appserv, ta kārās, ta extensionu nav :) Kāpēc neizmantojat XAMPP? Atzipo un lieto vesels, nav arī jāpie*irš windows direktorijas ar kkādiem failiem, un visi extensioni ir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emsy Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Man bija tas pats :). Vienkārši vajag pārinstalēt AppServeri uz zemāku versiju, man tas palīdzēja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts