Rinards Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Tātad - ir sekojoša lieta, man ir problēmas ar manu mājas lapu ievietojot skriptu tā saucamajā jaunumu sadaļā >>> Kur atzīmēts "ŠEIT" Tur es ievietoju skriptu, bet tas vnk ibojā lapu noslidinot visu labo sleju zem tā. Galvenā ideja ko es vēlos uzzināt ir - vai nav tāda iespēja ka es šo skriptu ieliktu tādā kā saucamajā "kastē" (ajax mēģināju, tas pats), kur viņš netraucētu visam dizainam un nebojātu gaisu. Lai būtu skaidrāk vēlos ielikt sms shop skriptus (tie ir arī tie kas bojā gaisu) Un praktiski arī lai visus piemēram varētu salikt lai nospiežot uz attiecīgas pogas viņš katrs atsevišķi rādās. Vai tas ir iespējams? Btw: draudzējos ar māti gugli, bet viņa maita neko nerāda XD. Gaidu Jūsu palīdzību! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Viss vizuālais attēlojums un tās Tavas noslīdēšanas attiecas uz HTML un CSS. Tā ka nāksies vien to urbt cauri. Ar pašreiz sniegto informāciju, diez vai kāds spēs ātri palīdzēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 ar firebug'u(firefox addon) apskaties. gan jau ka sapratīsi kas par vainu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rinards Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 Atkodu to, ka ir vaina skriptos! Kā man viņus nodalīt lai nevajadzētu kaudzi ar index failiem taisīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Īsti nav skaidrs ko vēlies panākt. Izskatās, ka lieto kaut kādu CMS, apskaties tad, kā citās lapās tiek attēlots tas vidējais bloks un izdari tā pat savā lapā un kā saturu liec savus tos skriptus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts