mickys Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Nosaki cik ierakstu ir. ($sk) Palaid lai reizē skaita, kurš ieraksts tas ir ($i; $i++) Ja ieraksta nr == ar kopējo skaitu, tad aiztaisi div (($sk==$i)?"</div>":"";) update: paskatījos kodu otrajā if nomaini $ri==5 uz $ri==$num pirms tam: $num=mysql_num_rows(query); Edited April 4, 2010 by mickys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted April 4, 2010 Author Report Share Posted April 4, 2010 Jā, jau izlaboju pirms tu izlaboji savu komentāru. Baigi stulbi no manas puses neiedomāties saskaitīt cik rindiņas ir un tad iečekot vai rindiņu skaits == pašreizējo rindiņu. Paldies :) Kods: http://paste.php.lv/a90b73f1c1e3454ca1c10903cd411d85?lang=php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 5. Paskaidrots zemāk Tātad, es vēlējos izveidot no datubāzes kādu lietiņu - teksts izkopējas, bet atdalās ik pa 5 rindiņām. Tas būtu viegli, bet problēma tāda: Janu datubāzē ir 4 ieraksti, nevis 5, tad mans </div> netiek aizslēgts un lapas dizains sakropļojas. Kods: http://paste.php.lv/dac014fecb4460be8fac65dc7c361145?lang=php Kādam ir idejas? Pats nevarēju izdomāt Edit: atvainojos par double post Kāpēc gan tev to div neizdrukāt pirms un pēc cikla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 div vienmēr aizslēdz.. kaut arī nav 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted April 4, 2010 Author Report Share Posted April 4, 2010 briedis: Atbilde ir vienkārša - man ir nepieciešamas divas divu kastes, nevis tikai viena. Ja būtu pirms un pēc cikla, tad tā būtu viena kaste. waplet: Dizainā, kuru izmantoju ja netiek aiztaisīts tas divs, tad viss dizains sašķobās, so: iepriekšējā kodā kuru iepostoju, tur man tikai uz piekto izdruku tika pievienots beigu divs, tādēļ viss sašķobījās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Es saku aiztaisi vienmēr div'u! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted April 4, 2010 Author Report Share Posted April 4, 2010 Nu jā, iepriekšējā postā tevi īsti nesapratu, sorry! Tajā skriptā, kuru ieliku #17 viss bija kārtībā un divs aizslēdzas arī pēc 2,3,4,6,7,8 un 9 izdrukas gabala. Paldies par rūpēm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts