2easy Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 a kā tad viņi tika klāt? varbūt pats biji uzlicis savu lapu uz kāda bezmaksas pediņu hosta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 +1, nav ko daavaat kkadiem kreisajiem draugem savus skriptus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 +1, nav ko daavaat kkadiem kreisajiem draugem savus skriptus. KKāds losis internetā klejo apkārt 4akarējot cilvēkus es pats nezinu, ka, bet kaut kā viņš tika pie visas manas mājaslapas un augšuplādējis kkādos forumos.... Un tagad šitie vissi sīkie pediņi kam vispār vispār nav nekādas sajēgas, prasa palidzību kā palaist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 oo nju tgd mēs zināsim, kam mēs palīdzam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) KKāds losis internetā klejo apkārt 4akarējot cilvēkus es pats nezinu, ka, bet kaut kā viņš tika pie visas manas mājaslapas un augšuplādējis kkādos forumos.... Un tagad šitie vissi sīkie pediņi kam vispār vispār nav nekādas sajēgas, prasa palidzību kā palaist. domā underline, kas zīmē bankas pārskaitījumus? btw cik debīlam, jābūt, lai par tiem pāris latiem savu saitu atdotu? + , ja vēl nauda nav saņemta? Edited March 27, 2010 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 ja tas pats underline cik sapratum, veljoprojām mistika kas un kā notika bet iznākus ir saprotams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 visām problēmām ir savs vārds un uzvārds :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 goma smile noteikti izmantoja kādu "hostēšu tavu lapu uz sava kompja pa piecīti gadā" hostingu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Ne paldies, bet ja man kādreiz vajadzēs došu ziņu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 varu dereet, ka pats vien noshareji savu skriptu direktoriju ieksh DC++ Pats esmu uzduuries nevienai vien sharei ar PHP skriptiem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts