Grey_Wolf Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ak dievs :) jau biju pieradis ka forumā ir saticība un nopietnība, bet uzrodās viens šāds :) Te tomer ir forums par konkretu programmesanas valodu. Ja cilveks NEMAK izmantot mekletaju, tad arii citi Nevelesies paliidzet.. Parsvara jau tomer seit VAR atrast atbildes uz intresejosiem jautajumiem... P.S. Par saticibu - nevienam nav isti velmes atbildet cilvekam kas pats neko NEVELAS abgut, bet velas jau visu gatavu. Ja butu jautjums KA labak, vai kur ir kljuda - atbildes butu daudz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Pirkītu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 http://defektologs.lv/files/class_ipb_online.zip Mazlietieņ css ja māki kko no ajax + ir izdoma uztaisīsi vel labāku (vižutērijas ziņā). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SliDerS Posted March 25, 2010 Author Report Share Posted March 25, 2010 (edited) http://defektologs.lv/files/class_ipb_online.zip Mazlietieņ css ja māki kko no ajax + ir izdoma uztaisīsi vel labāku (vižutērijas ziņā). Ja šis ir orgināls scripts..tad man tāds ir Tas avatar raditaijs ne īpaši man patik.. Ak dievs :) jau biju pieradis ka forumā ir saticība un nopietnība, bet uzrodās viens šāds :) SliDerS - (piedodam man par reklāmu), es domāju ka vari aiziet uz http://www.boot.lv/forums tev tur palīdzēs Tur nau tadas sadaļas par php.vaij palīdziba .. Edited March 25, 2010 by SliDerS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) OMG, vai nu tu tiešām ej vel bērnudārzā vai esi vienkārši stulbs... Tev ir gatavs skripts, jākonfigurē vai jāpārveido kā pašam patīk.. Neviens te nav prāta guru, un tavas domas nespēj lasīt, tākā konfigurē kā gribi, tur pat iekšā ir paraugs kurā parādīts kur ko var nomainīt. Edited March 25, 2010 by ashais13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prototype* Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Lūk ir scripts - gaidu paldies :) onlineusers.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narko Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Tas nau vis skripts ! Kur ir ievadāmi tie host ,dbuser utt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Tas nau vis skripts ! Kur ir ievadāmi tie host ,dbuser utt? Pats nevari pievienot tās rindiņas?? Pirms tam, gan jau kas stāvēja šeit: require("load.config.sys.php"); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narko Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Nevari ludzu pievienot tās rindiņas un ielikt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Klau, paprovē atbildēt uz jautājumu: priekš kam tu taisi lapu, ja pat negribi apgūt lapas taisīšanas pamatprincipus? Es jau nerunāju par valodam, tev pat meklēt ir slinkums. Rezultātā tev sanāks pilnīgs fufelis, un neviens tavu lapu neapmeklēs, līdz ar to, online scripts tev nav vajadzīgs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narko Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ja kas man majaslapu apmekle! Un online skripts man ir vajadzigs ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 apmekle , spamboti :D Tu tak vispar nesajedz neko ! Pats nesmu labaks - bet vismaz censos pats iemacities , ja nesanak tad ari ludzu palidzibu ! A tu te wnk liec cilvekiem rakstit tev vajadzigo koodu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narko Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Labi pašu skriptu sataisiju a man vaig tās bildītes kas tur ir admin , moder utt. kur lai tās rauju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Tulit uzzīmēsim, taču visi esam mākslinieki. Tu tikmēr raksti, ko vēl vajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narko Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 nu man vaig lai vins izkatās šita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts