Mr.Key Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) Vai tikai es to esmu novērojis, ka diezgan liela bēda iestājas, ja jebkurā HTML editorā izveido tabulu pašā sākumā un pirms tās grib iestarpināt jaunu rindu? Parasti pārslēdzu uz HTML režīmu un iemetu ar roku, bet Google Mailā to nevar izdarīt... vai arī Ctrl+A, Ctrl+C, Enter, Ctrl+V Edited March 23, 2010 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) Pag, kur tieši ir problēma? WYSIWYG editorā vai gmailā? :) TinyMCE nav problēmas ar tabulā, spaidot pogas - insert row/column above/below left/right... EDIT: Full versijā ir visas darbības ar tabulām, praktiski kā wordā :) http://tinymce.moxiecode.com/examples/full.php Edited March 23, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 Ja es ievietoju tabulu pašā sākumā un virs tās tabulas gribu ievietot, piemēram, parastu teksta rindu vai virsrakstu - spaidot enteru, tie saspiežas pirmajā tabulas šūnā.. Tāds civilizēts veids, kā dabūt atpakaļ tukšumu virs tabulas, laikam tad nav.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Man šķiet, ka tas pats notiek arī word tipa programmās. Es parasti pārliecinos, ka esmu atstājis atstarpi pirms un pēc rindas, kurā kopēju tabulu/attēlu/u.c. kritisku kontentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Ja es ievietoju tabulu pašā sākumā un virs tās tabulas gribu ievietot, piemēram, parastu teksta rindu vai virsrakstu - spaidot enteru, tie saspiežas pirmajā tabulas šūnā.. Tāds civilizēts veids, kā dabūt atpakaļ tukšumu virs tabulas, laikam tad nav.. Tagad sapratu, jā, tā ir reāli sviestaina štelle, kā dabūt jaunu rindu augšā... Tas pats wordā... Nezinu sakarīgu risinājumu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 Openofisā ir baigi ērti, enter un miers.. ja pirms tabulas jau ir brīva rinda, tad enteris darbojas tabulas šūnā. Varbūt jāierosina tiem izstrādātājiem, lai uztaisa analoģiski arī tinymce un fck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts