Jump to content
php.lv forumi

Aptaujas anketas programmēšana


students

Recommended Posts

Sveiki!

 

Vai ir kāds programmētājs, kas man varētu palīdzēt uzprogrammējot un uzturot aptaujas anketu internetā maģistra darba vajadzībām par saprātīgu atlīdzību?

 

Anketa ir sarežģītāka par tām, ko piedāvā VisiDati.lv vai tamlīdzīgi servisi (VisiDati.lv programmētāji teica, ka nevarot uztaisīt atbilstoši manām prasībām arī pielāgotu risinājumu). Tajā ir paredzēti vairāki algoritmi - daļa jautājumu tiek automātiski ģenerēti no sagatavēm atbilstoši tam, kā respondents ir atbildējis citus jautājumus. Visi rezultāti ir jāapkopo vienā datubāzē un datus ir jāeksportē SPSS (.sav) failā. Ir jābūt iespējai uzlikt ierobežojumu aizpildīt anketu tikai vienu reizi no vienas IP adreses. Ir jābūt iespējai pievienot papildu divas valodas.

 

Anketu vajadzētu uzprogrammēt, notestēt, iespējams, noīsināt un nedaudz papildināt un palaist tuvākās nedēļas laikā.

Link to comment
Share on other sites

Man tiešām nav sapratnes, cik ilgu laiku šāds darbs prasa un cik tas maksā. Tāpēc jau es te par to interesējos. Šobrīd man ir divi atteikumi - viens no tiem ir saistīts ar mana līdzšinējā paziņas-programmētāja slimošanu, otrs saistīts ar nemācēšanu, bet ne viens, ne otrs nav saistīts ar naudu vai laiku. Tāpēc es lūdzu - atsaucieties visi tie, kuri ko tādu pieprot - par laiku un naudu vienosimies. Mans nosauktais termiņš bija ideālā gadījumā, bet kā zināms - nekas šajā pasaulē nav ideāls.

Link to comment
Share on other sites

Ja darbības loģika ir skaidri aprakstīta, tad varbūt arī ka var pa nedēļu uztaisīt, bet viss tiktiešām atkarīgs no tā, vai ir pamats - skaidri un nepārprotami definēta darbības loģika.

 

Programmētājam vajag definēt precīzu darba uzdevumu, tad cerības ir. Ja vien nav baigie zemūdens akmeņi, nekas nereāls tas nav. Ar zemūdens akmeņiem es domāju, ka, piemēram, viss tiek uztaisīts par saprātīgu cenu un laikā, bet tad pasūtītājs paprasa "Un kur es varu tagad mainīt jautājumu uzdošanas loģiku", jo pasūtītājs bija domājis, ka varēs brīvi mainīt 7. jautājumu atkarībā no atbildēm uz 3. jautājumu un 4. jautājuma atbildes laika ilgumu, utt. :) Bet programmētājs, savukārt, bija domājis, ka wordā (google docā) aprakstītie punkti vienkārši jāiebliež php kodā un viss..

Edited by Mr.Key
Link to comment
Share on other sites

Esmu ekselī salicis visus jautājumus, atbilžu variantus un algoritmu aprakstus. Te publiski to izlikt nevēlos - nav visiem jāredz, par ko ir pētījums, turklāt anketa ir tapusi 18 interviju - ilga un darbietilpīga kvalitatīvā pētījuma rezultātā. Ja kādam ir interese - sūtiet privāto ziņu ar savu e-pasta adresi - nosūtīšu to ekseli.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...