students Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Sveiki! Vai ir kāds programmētājs, kas man varētu palīdzēt uzprogrammējot un uzturot aptaujas anketu internetā maģistra darba vajadzībām par saprātīgu atlīdzību? Anketa ir sarežģītāka par tām, ko piedāvā VisiDati.lv vai tamlīdzīgi servisi (VisiDati.lv programmētāji teica, ka nevarot uztaisīt atbilstoši manām prasībām arī pielāgotu risinājumu). Tajā ir paredzēti vairāki algoritmi - daļa jautājumu tiek automātiski ģenerēti no sagatavēm atbilstoši tam, kā respondents ir atbildējis citus jautājumus. Visi rezultāti ir jāapkopo vienā datubāzē un datus ir jāeksportē SPSS (.sav) failā. Ir jābūt iespējai uzlikt ierobežojumu aizpildīt anketu tikai vienu reizi no vienas IP adreses. Ir jābūt iespējai pievienot papildu divas valodas. Anketu vajadzētu uzprogrammēt, notestēt, iespējams, noīsināt un nedaudz papildināt un palaist tuvākās nedēļas laikā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 tu gribi lai nedēļas laikā tev uztaisa aptaujas programmu kura ģenerē jautājumus atkarībā no iepriekšējo atbilžu variantiem nedēļas laikā? Tas tev čalīt dārgi izmksās ja ari kāds taisīs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
students Posted March 18, 2010 Author Report Share Posted March 18, 2010 Man tiešām nav sapratnes, cik ilgu laiku šāds darbs prasa un cik tas maksā. Tāpēc jau es te par to interesējos. Šobrīd man ir divi atteikumi - viens no tiem ir saistīts ar mana līdzšinējā paziņas-programmētāja slimošanu, otrs saistīts ar nemācēšanu, bet ne viens, ne otrs nav saistīts ar naudu vai laiku. Tāpēc es lūdzu - atsaucieties visi tie, kuri ko tādu pieprot - par laiku un naudu vienosimies. Mans nosauktais termiņš bija ideālā gadījumā, bet kā zināms - nekas šajā pasaulē nav ideāls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Lūdzu, pastāsti sīkāk par savām prasībām (tajā skaitā, nepieciešamo daudzvalodu atbalstu)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
students Posted March 18, 2010 Author Report Share Posted March 18, 2010 Black, sveiks! Nosūtīju Tev personīgā vēstulē plašāku informāciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Nav tur nekas traks bobster. Iespeejamie varianti jau ir doti, taadeelj neredzu probleemas taadu izveidot nedeeljas laikaa (pat aatraak). P.S. man var nesuutiit zinjas ar piedaavaajumiem to uztaisiit :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
students Posted March 18, 2010 Author Report Share Posted March 18, 2010 rATRIJ, bet varbūt Tev ir zināms kāds/-a, kam es varu nosūtīt ziņu ar piedāvājumu to uztaisīt? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 atsūti man. intereses pēc izlasīšu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Varbūt to aparakstu labāk te iemet, nevis katram atsevišķi sūtīt? Es ar intereses pēc uzmestu aci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 (edited) Ja darbības loģika ir skaidri aprakstīta, tad varbūt arī ka var pa nedēļu uztaisīt, bet viss tiktiešām atkarīgs no tā, vai ir pamats - skaidri un nepārprotami definēta darbības loģika. Programmētājam vajag definēt precīzu darba uzdevumu, tad cerības ir. Ja vien nav baigie zemūdens akmeņi, nekas nereāls tas nav. Ar zemūdens akmeņiem es domāju, ka, piemēram, viss tiek uztaisīts par saprātīgu cenu un laikā, bet tad pasūtītājs paprasa "Un kur es varu tagad mainīt jautājumu uzdošanas loģiku", jo pasūtītājs bija domājis, ka varēs brīvi mainīt 7. jautājumu atkarībā no atbildēm uz 3. jautājumu un 4. jautājuma atbildes laika ilgumu, utt. :) Bet programmētājs, savukārt, bija domājis, ka wordā (google docā) aprakstītie punkti vienkārši jāiebliež php kodā un viss.. Edited March 18, 2010 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
students Posted March 18, 2010 Author Report Share Posted March 18, 2010 Esmu ekselī salicis visus jautājumus, atbilžu variantus un algoritmu aprakstus. Te publiski to izlikt nevēlos - nav visiem jāredz, par ko ir pētījums, turklāt anketa ir tapusi 18 interviju - ilga un darbietilpīga kvalitatīvā pētījuma rezultātā. Ja kādam ir interese - sūtiet privāto ziņu ar savu e-pasta adresi - nosūtīšu to ekseli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts