DJEdja Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Sveiki man atkal ir problēma un vēršo pie jums! Lieta tāda ka Mēģinu ievietot Html lapā IPB jaunumu skriptu bet nesanāk jo ievietojot viņu viss aiziet līki! Lūk ekrānšāviņš kā istās ar ievietotu skriptu : Un lūk kā bez skripta : Lūk ir style.css Ceru uz jūsu palīdzību jo mēģīnāju visādi to style.css editot un man nekālaba nesanāca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 ja tev kāds pateiks priekšā vai pat visu izdarīs tavā vietā, tad tu neko neiemācīsies un pēc 5min būsi atpakaļ ar jaunu "problēmu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 +2easy... un...eh....protams, kārtējā cs lapa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJEdja Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 (edited) nu es jau nelieku nevienam neko darīt manā vietā es lūdzu lai man kāds paskaidro kurā vietā man ir kas jāmaina?! Edited February 16, 2010 by DJEdja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Uzliec uz FF Firebug tad insplect element, sānā parādīsies css klases un tad tik labo css, testē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJEdja Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Emm neko nerubiju caur to FireBug! :( Moš jūs varētu palīdzēt vismaz pateikt apmēram kurā rindiņās man ir kkas jāmeklē? Zinu ka jums ir jau pieriebušies šitie visi pasakiet pasakiet,esmu tikai iesācējs šitajā visā! Mēģinu jau lasī viskautko un mēģinu iemācīties nu bet daudz kas nesanāk,jo neesmu no tiem kuriem pielec lasot! Edited February 17, 2010 by DJEdja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 tieši tāpēc vajag sākt ar vienkāršiem piemēriem, lasot manuāli, un kko mazu un vienkāršu pašam uztaisot no 0 kad būs sakrāta neliela pieredze un izpratne, kā kas notiek, tad vari pamēģināt kko apvienot, tā kā tgd. bet bez pamatzināšanām tas ir mission impossible vai vismaz hardcore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJEdja Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 nu es vispār tā arī daru! Bet vnk šito kļūdu vajag steicīgi izlabot tāpēc arī vērsos pie jums! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) tā kā šis neizskatās pēc mācīšanās, turklāt vēl vajag steidzami, tad drīzāk būtu jāliek darba sadaļā p.s. ir jābūt augsta līmeņa koderim, lai tikai pēc css faila un pāris screeniem ar pirmo piegājienu varētu iedot precīzus/pareizus labojumus, kas ir jāizdara tajā css (ja pietiek tikai ar css). parasti ir mazliet jāpačakarējas, lai to dabūtu gatavu, bet man prieks, ka tu mūs tik augstu novērtē :D:D:D Edited February 17, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Es jau vairaak teiktu, ka ekstrasensam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJEdja Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 nu ak dievs es vainīgs ka es tikai sāku kko mācīties un vēl daudz ko nejēdzu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 man liekas tur vienkārši kaut kur trūkst noslēdzošā taga tāpēc arī viņs visu uztaisa vienā logā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 oo izklausās ticami. good guess! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsters Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 es to saku pec savas pieredzes! Jo biezi vien kkur aizmirstas noslegt tagu un tad visa lapa aiziet sviesta! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puika1 Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 man liekas teu pietrukst </div> :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts