realfun Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Sveiki cik es lasīju šajā forumā nav neviena cilvēka kasvaŗetu iedot php freim skriptu tāpēc es gribēju jautāt vai ir kāds cilvēks kas vaŗetu iedor tukšu php freim scriptu ar HEDER,ar labo colum,kreiso colum,conten,un footer. Vai arī būtu ļoti jauki ,ka iedod kādu pamācību latviešu valodā vai arī linku uz kādu pamācību! Jo PHP scriptos esmu liels iesācēj ,bet nedaudz saprotu jo visulaiku mācos! Jau iepriekš liels paldies!Ceru ,ka būsat atsaucīgi. Un lūdzu nesakat ka esmu idiots ,ka prasu gatavu frame ,jo cik lasiju šajā forumā te daudziem tā saka :D ,bet tapatās paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Kā tev ar angļu valodas zināšanām? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realfun Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 nu itkā normāli! ar angļu valodu arī varu tikt galā! kanekā php pārsvarā sastāv no angļu valodas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) nez ko tu domāji ar freimiem (mūsdienās frameset un frame vairs tikpat kā nelieto. vienīgi iframe šad tad noder), taču ja vajag labo, kreiso kolonnu un kontentu, tad šādus layoutus var atrast googlē: "3 column layout" tiesa gan tam ar php ir maz sakara. tur ir tikai html & css Edited January 30, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realfun Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 nu jā! skaidrs traki vnķ baigi gribās un php! jo to mēģinu apgūt un ar to var panākt vēlamāko effektu! bet tapatās liels paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) nu itkā normāli! ar angļu valodu arī varu tikt galā! kanekā php pārsvarā sastāv no angļu valodas! Zini tādu adresi - http://www.google.com? Tai vajadzētu būt tavai labajai (kreisajai) rokai ;) EDIT: Tu vispār zini, KAS TAS TĀDS PHP IR PAR ZVĒRU? Un kas ir vēlamākais efekts? Edited January 30, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realfun Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 sorry :D es laikam par maigu izteicos! :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realfun Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 aa un es gandriiz visai goglei esmu izgaajis cauri meklēju frame neatradu,meklēju templeit arii nekā vainu par mankstu vai prieksh visadiem cms! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 http://php.net/docs nokačā manuāli, lasi, izmēģini tur esošos piemērus (kas parasti ir katrai funkcijai). tas ir php ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) Laikam jau būs kādam vadošam specam šitie āpši (temas autors) jāapmāca, protams par money, savādāku ceļu neredzu. Edited January 30, 2010 by foxsk8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 veci :) tu mums visu vakaru uzlaboji ar jautru smejienu par tevi - paldies. piedod ka nozviedzu tevi, vnk tik gardi nebiju izsmejies :D frame php :D rekur ir tas ko mekle <?php $z=''; $array=array('f','r','a','m','e'); echo "<i"; foreach($array as $a){ $z.=$a; echo $a; } echo " src='http://www.php.lv/f'>"; printf("</i%s>",$z); ?> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 viņam pat nicks ir realfun :D bet kā tur bija tajā teicienā: "nav kauns nezināt, bet negribēt zināt" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 klau :) atgrizoties pie temas - meiteņu savācējs - izskatās ka gign.lv serveris laikam parpingots :D jo es netiku gigna ieksa :D un gribu tas meichas sapumpet beidzot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 tehniskas problēmas.... vispār kāds sakars šeit ar meiteņu savācēju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 :) sakars ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts