Jump to content
php.lv forumi

realfun

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by realfun

  1. Problema atrisinata vaina bija serverim nevis kodam!
  2. esmu sastadijis kontakt formas skriptu vis itka normali be problema tada ka vins nenosuta uz epastu! Pirmais kods kforma.html <html> <head> <title>PM</title> <head> <body> <form action="kphp.php" method="post"> Vārds:<br /> <input type="text" name="vards" /> <br /> E-pasts:<br /> <input type="text" name="epasts" /> <br /> Vestule:<br /> <textarea row="10" cols="20" name="vestule"></textarea> <br /> <input type="submit" value="Sutit" /> </form> </body> Otrais kods kphp.php <?php $name = $_POST['vards']; $email = $_POST['epasts']; $text = $_POST['vestule']; // Kam,Iemesls,Vestule,Galva mail('[email protected]', 'Problemas', $text, 'From: ' . $name . ' <' . $email . '>'); header('Location: knosutits.html'); ?> kads nevar ludzu pastities kas par vainu!
  3. Eu bet ja es piemeram to dazi taissitu atseviska skripta un pectam palaistu ar fopen nevareetu sanaakt? aa un ar fopen var atvert php vailus?
  4. aa un jaa man vinjš man met tagad erroru Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\mans\index.php:23) in C:\xampp\htdocs\mans\index.php on line 40 un tapat visu laiku ar refreshu met bazee iekšā un velk arā!
  5. ok tnx par ieteikumu bet man met eror lapu ka ielieku to redirect! bet iespejams ka pats nepareiz kaut ko izdariju japarskata!
  6. Es esmu izveidojis shadu scriptu <?php //Pieslēgšanās datubāzei $db_host = 'localhost'; $db_user = 'root'; $db_password = 'real112'; $db_name = 'sistema'; $connection = @mysql_connect($db_host, $db_user, $db_password) or die(mysql_error()); mysql_select_db($db_name, $connection); mysql_query("SET NAMES utf8"); //Ievietošana datubazē $sql="INSERT INTO viesene (vards, lapa, zinja) VALUES ('$_POST[vards]','$_POST[lapa]','$_POST[zinja]')"; if (!mysql_query($sql,$connection)) echo "<span class='ok'>Pievienots</span><br />"; else { echo "<span class='error'>Kāds lauks palika tukšs!</span><br />"; } //Izvilkšana $result = mysql_query("SELECT * FROM viesene"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo "<br>"; echo "<br>" . $row['vards'] . "</td>"; echo "<br>" . $row['lapa'] . "</td>"; echo "<br>" . $row['zinja'] . "</td>"; echo "</br>"; } mysql_close($connection) ?> <form method="post" action=""> Vards: <br /> <input type="text" name="vards"><br /> majaslapa: <br /> <input type="text" name="lapa"><br /> Vestule: <br /> <textarea name="zinja" cols="60" rows="10"></textarea><br /> <input type="submit" value="pievienot"> </form> itka viss ok vinjsh ievada bazee un izvada bet ka lapu refresho vinjsh atkal izvada to pas un ta visu laiku CREATE TABLE `sistema`.`viesene` ( `id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT , `vards` VARCHAR( 255 ) NOT NULL , `lapa` VARCHAR( 255 ) NOT NULL , `zinja` TEXT NOT NULL , PRIMARY KEY ( `id` ) ) ENGINE = InnoDB; reku msql kods ja gadijuma vesapratat ludzu palidzat ja varat izlabojat ja ne ludzu pasakat kapec ta ir! nevarētu but vaina ar to action?
  7. Man patik ka neviens pat isti nepalidz bet uzreiz dod to hotscript linku! bet es domaju ka sitais ir palidzibas forums gan php iesacejiem gan jau pieredzejusiem! un domaju ka butu jauki ja kads ari kadreiz saja foruma padalitos ar savam zinasanam! a un es piem atradu vienu php poll ar ajax ar visu pamacibu! bet tur nau tas pogas balsot tur ir ta ka nospied uz radio uzreiz nobalsojas! http://w3schools.com/php/php_ajax_poll.asp
  8. realfun

    PHP web?

    aa un es gandriiz visai goglei esmu izgaajis cauri meklēju frame neatradu,meklēju templeit arii nekā vainu par mankstu vai prieksh visadiem cms!
  9. realfun

    PHP web?

    sorry :D es laikam par maigu izteicos! :D :D
  10. realfun

    PHP web?

    nu jā! skaidrs traki vnķ baigi gribās un php! jo to mēģinu apgūt un ar to var panākt vēlamāko effektu! bet tapatās liels paldies!
  11. realfun

    PHP web?

    nu itkā normāli! ar angļu valodu arī varu tikt galā! kanekā php pārsvarā sastāv no angļu valodas!
  12. realfun

    PHP web?

    Sveiki cik es lasīju šajā forumā nav neviena cilvēka kasvaŗetu iedot php freim skriptu tāpēc es gribēju jautāt vai ir kāds cilvēks kas vaŗetu iedor tukšu php freim scriptu ar HEDER,ar labo colum,kreiso colum,conten,un footer. Vai arī būtu ļoti jauki ,ka iedod kādu pamācību latviešu valodā vai arī linku uz kādu pamācību! Jo PHP scriptos esmu liels iesācēj ,bet nedaudz saprotu jo visulaiku mācos! Jau iepriekš liels paldies!Ceru ,ka būsat atsaucīgi. Un lūdzu nesakat ka esmu idiots ,ka prasu gatavu frame ,jo cik lasiju šajā forumā te daudziem tā saka :D ,bet tapatās paldies!
×
×
  • Create New...