anonīms Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Ir kaut kādi nosacījumi vai noteikumi, kuriem vajadzētu sekot līdzi, lai izveidotu wap lapu? Galvenais jautājums ir kā izveidot wap lapu tā, lai tā no telefona nerītu kredītu. Visi laipni aicināti runāt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 ja tu veido pēc xhtml principiem tad principā tev būtu pieejami šādi tagi <table><tr><td><th><ul><li><a><b><u><i><font><span> un vēl pāris no parastie.. tie kuri ir jau no pirmsakumiem. sobrid tiesi veidoju wap lapu kas balstas uz xhtml - elemnti nelauj lietot 'style' atributus, tatad izmanto id vai class un glaba visu css failos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Wap lapu? Domā WML valodā? :) Galvenais jautājums ir kā izveidot wap lapu tā, lai tā no telefona nerītu kredītu. Kā tas ir? :D Es domāju, ka tagad jau visi telefoni tik tālu jau attīstījušies, ka praktiski normāli jau var attēlot xHTML standartu lapas bez problēmām... Pašam ir nokia 6233, izmantojot pārlūku opera mini varu apskatīt un lietot praktiski jebkuru lapu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 briedi, ja tu doma tad neruna, es sobrdit stradaju uz wap lapas izveidi kas atbalsta tikai xhtml ne wml kontentu, tici man tas nav tik vienkarsi visi vecie mobilie saprot xhtml, bet tikai labi ja 5% no visa xhtml. atributi puse neeksiste un tabulam nevar noradit platumus, pozicionesana notiek ar colspaniem, loti keepigi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 briedi, ja tu doma tad neruna, es sobrdit stradaju uz wap lapas izveidi kas atbalsta tikai xhtml ne wml kontentu, tici man tas nav tik vienkarsi visi vecie mobilie saprot xhtml, bet tikai labi ja 5% no visa xhtml. atributi puse neeksiste un tabulam nevar noradit platumus, pozicionesana notiek ar colspaniem, loti keepigi. Par cik veciem telefoniem tu runā? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 par veciem :) http://www.winwap.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Man ar vecais modelis :D Tāpēc tomēr xhtml. Vnk ir tā, ka ir doma samest kverijus un svarīgām lietām un tad, kad pirms nakts nenāk miegs, tad palasīt, kas jauns notiek manos webos. Tas vairāk tā intereses pēc. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Nu, IMO, muusdienaas reti kursh telefons neatbalsta Opera mini. Un ja kads lieto tadu, kas neatbalsta, tad internetu vinjam taapat nevajag... Un Opera'i ir viss OK ar xHTML... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edi Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 telefonam pilnīgi vienalga.. html vai wml (wml jau ir miris). galvenais, lai nav lielas bildes un neizmantot nekādus js :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts