liepinss Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Sūtam sms jebkurā tīklā! http://esemes.id.lv Jūsu domas par šo lapu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) Normāls copy paste no sms.lv ..pat funkcijas nospertas... kaut kas te smird.. Es savu telefonumuru neuzticētu tādai lapai... Edited January 22, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) copy / paste ar sūdīgaku dizainu ka sms.lv ja vismaz kopē, tad dizainu savu izdoma, tas ir pirmkārt... Edited January 22, 2010 by Devils666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) tas ka dizains tādai vnkāršai lapai varētu būt līdzīgs, tas vēl saprotams. tur taču forma ar diviem teksta laukiem un pogu. ja nesāk taisīt kkādu fancy noformējumu, tad jau visas šādas formas būtu ļoti līdzīgas. bet nju šajā gadījumā toč html fragmenti copy+paste :D:D:D tas tiešām NAV oriģināli! P.S. es arī sūtītu sms caur īsto sms.lv, nevis šādu te klonu :P Edited January 22, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liepinss Posted January 22, 2010 Author Report Share Posted January 22, 2010 nu bet protams tikai un vieniigi kritika :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) tā jau nu gan nav. tu ļoti labi proti spiest no citiem ;) tiešām labi sanāk! nopietni es pat izvirzītu šo lapu nominācijai "labākā sms.lv kopija" domāju tev nebūtu nopietnu konkurentu šādā konkursā ;) Edited January 22, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liepinss Posted January 22, 2010 Author Report Share Posted January 22, 2010 tā jau nu gan nav. tu ļoti labi proti spiest no citiem ;) tiešām labi sanāk! nopietni es pat izvirzītu šo lapu nominācijai "labākā sms.lv kopija" domāju tev nebūtu nopietnu konkurentu šādā konkursā ;) par godu tew dizainu izmaniniiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 par godu tew dizainu izmaniniiju :) Kā tu atrisināji sūtīšanu uz Bite tīkliem? :) Kāpēc spiežot tukšus laukus Nosūtīt, neparādās kļūdu paziņojumi? Pagiadām tā lapa pēc butoforijas izskatās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Man liekas, ka kaut kas nav lāga :D http://grab.by/1UhY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 (edited) liepinss: laikam jau kopā ar TEST tevi būs jāatrod un jāatskalda. Aka mūsu draugs vecais Ivo :D :D http://foxsk8.sytes.net/send/sms.php Lūdzu, sms senders izmantojot no.lv pakalpojumus :D Dizains tīri testam aizņemts no sms.lv Kurš nu te mums ir kruts ko a? Mēsla gabals nolādētais. http://esms.lv/ Edited January 23, 2010 by foxsk8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 (edited) Kas visiem ar to TEST? paši neko nemāk? Edited January 23, 2010 by waplet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 waplet: Laikam jau nezin, par ko iet runa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 (edited) Es šaubos vai kāds vispār zin :D Es, vismaz, nezinu. Tādas lietas, IMO, vajadzētu rakstīt iekš PM. Vai arī, ja to raksta publiski, tad paskaidrojot kas un kā... Edited January 23, 2010 by rATRIJS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts