Devils666 Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) http://paste.php.lv/ca649a2052f5c56bf4b1b6594bdbec4b/nonum Sveiki, šeit ir vairāki fragmenti apvienoti viena - no mana koda, kur gribēju zināt vai nav kādi drošības caurumi utt, ko vajadzētu salabot... Edited January 8, 2010 by Devils666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Nemanīju, kur tev tiek definēts mainīgais $id, kas tiek izmantots kvērijos (varbūt biji domājis $id vietā $get_news_id). Cerams, ka tev nav ieslēgti globālie mainīgie... Kāds šeit prikols kabināt klāt tukšumus? :D $links = ''.$ro2['nosaukums'].''; Edited January 8, 2010 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 nu jā, es tur uz ātro pārtaisīju, to ko man vajadzēja zināt, tāpēc tā sanāca, un es biju domājis visus nomainīt vienkārši no $get_news_id uz $id, bet to vienu nepamanīju laikam.. un, kas ar tiem globālajiem mainīgajiem, kur es tos varu apskatīties? vai man viņi ieslēgti vai izslēgti? $links = ''.$ro2['nosaukums'].''; nja, to vajadzēja noņemt nost.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 uztaisi tukšu php lapu ar saturu: echo $id; Un atver viņu: http://localhost/lapa.php?id=vertiba Ja lapā parādīsies $_GET parametra id vērtība, tad tev ir ieslēgti... Vai vienkārši meklē php.ini failā rindiņu ar "register_globals" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Tu dikti bieži izmanto mysql_num_rows f-ju. Ja tev vajag skaitīt skaitus, tad labāk ir izmantot SQL COUNT(*) gregātfunkciju, nevis skaitīt ierakstus PHP pusē. Nav jēgas stumdīt visus atrastos datus no mysql uz php un tur saskaitīt, ja tu vari saskaitīšanu veikt mysql pusē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 uztaisi tukšu php lapu ar saturu: echo $id; Un atver viņu: http://localhost/lapa.php?id=vertiba Ja lapā parādīsies $_GET parametra id vērtība, tad tev ir ieslēgti... Vai vienkārši meklē php.ini failā rindiņu ar "register_globals" bija ieslēgts, izslēdzu iekš .htaccess pieraksto - php_flag register_globals off kādi vel šādi pasākumi jāveic? es izslēdzu visus kļūdu paziņojumus un tagad arī register_globals Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 bija ieslēgts, izslēdzu iekš .htaccess pieraksto - php_flag register_globals off kādi vel šādi pasākumi jāveic? es izslēdzu visus kļūdu paziņojumus un tagad arī register_globals Nu ja tu lokāli veido lapu, tad kļūdu paziņojumus gan atstāj ieslēgtus! Bet kad liec production'ā, tad izslēdz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 Nu ja tu lokāli veido lapu, tad kļūdu paziņojumus gan atstāj ieslēgtus! Bet kad liec production'ā, tad izslēdz.. nu jā, protams, savādāk neredzēšu kļūdas, bet pēc tam gan + atradu vairākas lietas, ko saliku .htaccess allow_url_fopen off, magic_quotes_gpc off un magic_quotes_runtime off vai es pareizi dariju, vinus izslēdzot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts