DLV Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Neizdevās atrast forumā, tāpēc domāju uzjautāšu zinošajiem. situācija šāda - lapas augšā ir bilde, kura monitoru rezolūcijas dēļ ir apgriezta tā, lai mazajiem monitoriem tā būtu pilnībā redzama un nevajadzētu bīdīt pa labi pa kreisi, turklāt lielajiem monitoriem ar augstāku izšķirtspēju šī pati bilde parādās kreisajā pusē un visa labā puse ir background krāsā, respektīvi baltā. Kā lai es varu aizpildīt visu atlikušo lauku tā, lai tas turpinātos tādās pat krāsās, kā ir bildē? saprotams, ka bilde nav vienkrāsaina, līdz ar to backgroundu es nevaru aizpildīt vienā krāsā. bilde ir sadalīta divās horizontālās līnijās un šīs pašas līnijas es vienkārši gribu pagarināt līdz monitora labajai pusei. ir variants ar repeat, bet šo nevaru izmantot, jo uz bildes ir teksts. varbūt var dalīt kā tabulu, kreiso kolonnu vienā rindā, labo 2 rindās un tad (ja vispār tā var). neesmu specs, sorry! ja ir kādi ieteikumi, būtu pateicīgs par atbildēm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Nu domāju, ka fonu var atkārtot, bet tekstu gan neizdosies. Izveido div tagu un tajā iekšā ieliec tekstu (kā attēlu, izmantojot img tagu), fonu div tagam izmanto, ka jau minēji, izmantojot attēlu, kas atkārtojās (background: url(images/logo.png) repeat-x;)..! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Es taisītu tā, ka no tās bildes izgrieztu daļu, kur ir tikai krāsa 1xheight px. Šo tad arī ieliktu body backgroundā ar repeat, pēc tam nākamajā elementā, kas ietver visus pārējos, liktu to bildi ar tekstu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DLV Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 (edited) paldies. vispār tā arī izdarīju. izgriezu tieši nepieciešamo gabaliņu, ar kuru vajadzēja piepildīt backgroundu un sanāca tieši tā, kā vajadzēja. Edited November 25, 2009 by DLV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts