Devils666 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Sveiki, man tāds jautājums, kā varētu tikt vaļa no SPAMBOTIEM precīzāk - aizsargāt ēpastu un telefona numurus, kuri nāk no datubāzes, kas ir pieejami visiem... -bez reģistrēšanās iespējam -bez pārtaisišanas par bildītem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Kādēļ tu gribi visiem publiskot šos datus? Es tādā lapā savu informāciju sevišķi negribētu ievadīt :/ Lai nu kā, e-pastiem vari, piemēram, @ simbolu aizstāt ar kaut ko citu, piemēram: $email = "lameris@example.com"; $email = str_replace("@", "-ābols-", $email); //sanāks lameris-ābols-example.com Tāpat vari mēģināt html'ā izvadīt kaut kādā veidā šifrētu informāciju un mouseover ar javascript to atšifrēt un parādīt īsto. Parasti spamboti nestaigā ar ieslēgtu javascriptu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 lai pilnībā noslēptu e-pastus vari uzbūvēt kontaktformu, kuru aizpildot lietotājs var nosūtīt e-pastu uz norādīto adresi, bet pašu e-pasta adresi lapā nemaz nerādīt. Ja nemaldos, tad SS.lv tā dara. Cita lieta, ka neesmu dzirdējis par spambotiem, kas vāktu telefona numurus un tos izmantotu, jo lai kaut ko saspamotu uz telefonu vairumā gadījumu tomēr ir jāmaksā vai nu par sms, vai zvaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edi Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 liedz pieeju visiem botiem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 nu jā, man bija ideja par JS bet kā piemēram es varētu atlasīt ēpastu no teksta un partaisit par JS precizak vienkārsi - ka es varu atlasit no teksta epastu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 šitā piemēram: http://www.regular-expressions.info/email.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts