thesnarkie Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Atradu mobilo telefonu ar pieslēgumu. Kā domājat var sūtīt no viņa visādām spēlēm kredītus u.tml? Vai viņi varēs izsekot.. Par to vispār kaut kas draud, ja lieto atrasta telefona pieslēguma kredītu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Esmu saskāries ar daudz tādiem atrastiem telefoniem. Vēl nav bijis neviens tāds kuru neesam atraduši :) Maksas pakalpojumiem pēc pieredzes varu teikt ka viss ļoti labi logojas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 logojas gan :) principā sūtīt tu vari. tādā ziņā neatradīs, bet atradīs tā, ka policija palūgs portālam kurā tiks izmantoti maksas pakalpojumi, kas no ši numura ir sūtījis. tālāk jau IP un karoče tas ir vienas nedēļas jautājums. iesaku labāk telefonu atdot un dabūt par to moš atlīdzību. gan jau ka īpašniekam vismaz 5 žēl nebūs. a no telefona jēga arī nebūs jo IMEI kods tiks bloķēts ... tālūk ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinatnieks Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Tevi par tādu domu vien būtu lietderīgi pakārt aiz vienas vietas :) Būtu labāk meklējis īpašnieku un atdevis viņam to telefonu, tādā veidā iespējams iegūstot atlīdzību par labo darbu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 (edited) Piedāvāju visiem turpmāk neatbildēt uz nevienu thesnarkie uzdoto jautājumu šajā forumā. Tādiem šmurguļiem nav ko vispār dzīvot. Edited October 19, 2009 by codez Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesnarkie Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 Es jau vēl neesmu neko sūtījis un darījis. Telefons ir izlādējies un man nav atbilstošā lādētāja. Es vienkārši intereses pēc gribēju uzzināt, ja nu man pazūd telefons. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts