goma smile Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Man ir jautājums es nezinu vai tas ir javascipt vai kas, Bet piemēram ir reģistrēšanās tu uzpied submit esi aizpildijis lauciņus, bet tev piemēram nesakrīt paroles .... tā lai pēc submita tev nenodzies piemēram e-mail, lietotājvārds utt... Edited October 14, 2009 by goma smile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 briedis Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Jā, ar JS to var izdarīt. http://www.w3schools.com/js/js_form_validation.asp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 goma smile Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 Jā, ar JS to var izdarīt. http://www.w3schools.com/js/js_form_validation.asp Man ir ideals piemērs Piemēram tu raksti jaunumus ... tu esi uzrakstijis daļu tekstus un tu uzpied paradīt tekstu viņš tev parāda kā izskatās bet vel nesaglabā .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rATRIJS Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 To var darīt gan ar, gan bez JS... ar JS - ievadīto tekstu ieliec kādā div`ā, piemēram (cik tas ir sarežģīti jāskatās no tā, kas jādara ar tekstu, lai viņš skaitītos noformēts, piemēram BB tagu parsēšana vai kas tāds) ar PHP (piemēram) - saglabā ievadīto informāciju datu bāzē, bet neļauj to publiski apskatīt (ne-administratoriem), piemēram, izveidojot atslēgu is_published. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
goma smile
Man ir jautājums es nezinu vai tas ir javascipt vai kas,
Bet piemēram ir reģistrēšanās tu uzpied submit esi aizpildijis lauciņus, bet tev piemēram nesakrīt paroles .... tā lai pēc submita tev nenodzies piemēram e-mail, lietotājvārds utt...
Edited by goma smileLink to comment
3 answers to this question
Recommended Posts