Sliipeetais Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 Vai ir iespējams attēlam rāmi (border) nevis aplikt apkārt, bet gan iekšpusē? Situācija - man ir vairāki attēli, kuri ir cieši kopā. Kad uz kādu uzspiež, ap to apvelkas rāmis. Es nevēlos, lai visi pārējie attēli šajā brīdi "izlec" no vietas, tādējādi radot atstarpes, tāpēc nepieciešams, lai rāmis attēlam ievelkas iekšpusē, nepalielinot attēla izmērus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Diez vai var. A tu noņem vispār to border nost, vai arī pārējiem saliec background krāsā to border, tad attēli vismaz nelēkās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliipeetais Posted August 22, 2004 Author Report Share Posted August 22, 2004 Nevar kaut kā uzbīdīt DIVu virs attēla, un tad jamajam mainīt tos borderus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliipeetais Posted August 22, 2004 Author Report Share Posted August 22, 2004 Es izdomāju. Iekš DIV bilde atradīsies kā fons, un DIVam ar iekšējo borderi problēmu nav. Laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vistu Zaglis Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 Uzliec neaktīvā stāvoklī borderi, kas ir lapas fona krāsā un uz hover - tādu krāsu kā tu gribi un būs tev Laime! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnico Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 Es pienjemu, ka vinjam tos atteelus vajag cieshi blakus, nevis ar jau uzraadiitu apkaart fona kraasaa esoshu borderi! Tad varbuut var meegjinaat pashu atteelu mazlietinj darbiibas laikaa samazinaat un uzmaukt borderi? vai varbutu taa <div> <--- shitam backgroundaa atteelu <div> <--- shitam uzlikt izmeerus taadus lai ar paraadoshos borderi vinjsh sanaak tieshi pa virsu atteelam </div> </div> nu kaukaa taa ?! Es jau nezin, tikai taads domu gaajiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts