Eob Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Virsraksts izsaka to, kas man interesē. Vēl jāpiebilst, ka šinī gadījumā tas ir jāpanāk ar php-fusion saitu. Ar to štruntu strādāju pirmo reizi, tāpēc īsti nezinu kas un kā. Itkā uzliku, ka visus pārējos paneļus lietotājs redz tikai pēc ielogošanās, bet diez ko smuki neizskatās. Uzskatu, ka vajadzētu būt iespējamam to kkā apiet, lai rādās pretty much līdzīgi kā draugiem. Login vai register un viss. Ir kādi noteikti paņēmieni tieši priekš php-fusion, vai vnk vajadzētu taisīt jaunu index lapu? Ja jātaisa jauna, kāds varbūt varētu parādīt kā apmēram tam jāizkatās :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
airbus Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) if($logged_in){ echo "radam lapu"; } else { echo "Lūdzu ielogojies vai reģistrējies."; } Edited August 16, 2009 by airbus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eob Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 Nu jā, php tādā līmenī jau es zinu :D Vnk php-fusion tās lapas ir bezjēgā daudz, un biju domājis, ka varbūt ir kāds paņēmiens, kā to panākt nerakstot katram failam klāt to tevis doto ciklu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) Vari katrā failā, kurā vajag, ierakstīt vienu rindiņu, manuprāt tā nav problēma, attaisīt ar notepadu vaļā teiksim 20 failus un visiem augšā uzrakstīt šo: loggedin(); un kaut kādā galvenajā failā, kurš tiek inklūdots (gan jau ka tiek kāds fails) ieraksti šo: function loggedin() { if (empty($_SESSION['user'])) { header("location: login.php"); } } Edited August 17, 2009 by yeahz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haardys Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 man ir līdzīga problēma, tik man vajag tā, ka attiecīgs links būs redzams tiem, kas ir ielogojušies. Cik es saprotu, tad labākais paņēmiens ir ar sesijām, bet varbūt ir citi paņēmieni?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 man ir līdzīga problēma, tik man vajag tā, ka attiecīgs links būs redzams tiem, kas ir ielogojušies. Cik es saprotu, tad labākais paņēmiens ir ar sesijām, bet varbūt ir citi paņēmieni?! kāpēc sessijas nepatīk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haardys Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 kāpēc sessijas nepatīk? Nejau, ka nepatīk, bet līdz šim neesmu strādājis ar viņām. Varbūt kāds varētu nedaudz palīdzēt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 paskaties kā strāda php-fusion useru sistēmu, kādas sesijas tas saglabā, tad veido skriptu pēc tā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haardys Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 es mēģināju taisīt, līdzīgi kā šajā piemērā, http://php.lv/f/topic/859-session-login/ bet nekas īpašs nesanāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 bet tev ir jāskatās kā kas izvietots tajā fusion, nevis tajā topikā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haardys Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 nevari linku iemest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Es tikai nesaprotu vienu lietu: Vai tiešām atmaksājas pirkt (jo jūs taču nezogat!) IPB kaut kādam CS klanam, kurā ir labi, ja 5 cilvēki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 CS'ā cik zinu, neviens nekad nav pircis IPB, varbūt retais, kā gign.lv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 pick.lv arī pirka... php.lv arī pirka... gfx.lv arī pirkts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 te neiet runa par lielajiem forumiem, bet par mazajiem CS servaku forumiem p.s. boot.lv arī pirkts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts