azpage Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Vai ir kāda atšķirība, kad tagiem parametrus raksta ar pēdiņām vai bez. Piem <label for=user_name> vai <label for="user_name"> HTML editori pashi uzreiz uzliek pedinjas, bet helpos rakstiits daudz kas ir bez peedinjaam. Vai ir kāda atšķirība, varbūt kāds pārlūks kaadu veidu nesaprot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Cik man zināms, pēc standarta atribūtu vērtības jāliek pēdiņās. Tie kas neliek, tie lieto novecojošu feature (agrāk laikam varēja arī nelikt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
azpage Posted August 17, 2004 Author Report Share Posted August 17, 2004 Paldies par atbildi. Kaa ir ar tagiem, kuriem atribuuts ir selected. Tam vajag noraadiit veertiibu, piem: <option value="1" selected="1">Value 1</option> - ir ieziimeets vai arī <option value="1" selected="0">Value 1</option> - nav ieziimeets vai var vienkaarshi <option value="1" selected>Value 1</option> - ir ieziimeets Kaa ir pareizaak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 Šeit laikam gan nebūtu nekāda atšķirība, jo lietoju <input type="radio" name="huy" checked /> un man nav bijušas no xhtml validātora nekādas pretenzijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 It kā vajag rakstīt tikai selected vienu pašu. Tas būtu pēc HTML 4 standarta. Bet modernāk ir rakstīt pēc XHTML standarta (kurš, pēc būtības būdams XML, pieprasa visiem atribūtiem piekārtot vērtības) šādi: <option value="1" selected="selected">... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 selected="selected" checked="checked" kaut kad varēja rakstīt bez "", ja nesaturēja atstarpes un citus simbolus kā [a-z0-9_] Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonz Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Šeit laikam gan nebūtu nekāda atšķirība, jo lietoju <input type="radio" name="huy" checked /> un man nav bijušas no xhtml validātora nekādas pretenzijas! Jociigs tev tas validators. W3C validators man saka "the name and VI delimiter can be omitted from an attribute specification only if SHORTTAG YES is specified". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts