KarlisBa Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Codez, kāpēc Tu domā, ja kādam ienāks kāda "unikāla" biznesa ideja, tad viņš ar to skriešus dalīsies ar citiem? Es deru, ka te katram ir kāds apslēpts sapnis vai "nebijusi" ideja, bet neviens jau neskrien un neplātās ar to kā ar algas pielikumu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Nu... Ar tām idejām ir tā... Nerealizēta ideja, protams, arī ir vērtība, taču, lai ideju realizētu ir ujujuj kā japacenšas, jānofinansē, jāatrod tirgus, jāizveido apkalpošanas infrastruktūra utt utjp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 KarlisBa man ir desmitiem idejas, kuras es uzskatu par realizējamām, gan WEBā, gan IT vispār, gan automātika, mehānikā un citās tehnoloģijās, bet ne tuvu manos spēkos ir realizēt pat daļu no tām, tāpēc es varētu padalīties ar daudzām idejām, bet pats svarīgākais, ka daudzi citi varētu pielikt šīm idejām kaut ko no savām zināšanām un pieredzes un kopā varētu radīt lielu daudzumu labu, pārdomātu ideju, kuras galu galā gribošie un spējīgie varētu realizēt. Man, piemēram, nav žēl, ka Latvijā kāds realizētu kādu manu ideju, visi, tai skaitā es, būtu no tā ieguvēji, jo, ja ideja ir balstīta uz eksportu, tad naudai ieplūstot valstī, labums ir visiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts