ohmygod Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) taisu jaunu attēlu galeriju. Izmantoju uploadify, lai uploadotu kaudzi ar failiem vienā paņēmienā. Viss ir baigi skaisti, līdz es gribu dabūt galerijas id no skripta. JS pusē viss itkā notiekās - tiek padots arī manis piesietais galerijas id. bet viņu nepakam nevaru php pusē savākt :/ neņem ne $_GET, ne $HTTP_GET_VARS nekas... Apacha logs saka: 127.0.0.1 - - [20/Jul/2009:20:33:12 +0300] "POST /ladmin/galleryup/?folder=/ladmin/Z&gallery=1 HTTP/1.1" 200 9 gallery - itkā tiek padots. Nevar arī folder saņemt, tas gan arī nemaz nebūtu nepieciešams, bet no viņa nevar atbrīvoties. Visi datu masīvi ir pielnīgi tukši, izņemot $_FILES Skripts nonāk, kur vajag, bildes uploadojas (gan ne pareizajā mapē, jo galerijas id netiek saņemts) Par cik tas ir swf uploads - firebug pieprasījumu un atbildi nevaru paskatīties. Tikai tik, cik apacha un mani pasha debug logi. jautājums ir vienkārš - WTF? Un cik liels lošara esmu, ja pat getu nespēju saņemt... Edited July 20, 2009 by ohmygod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) Nepareiza web adrese ,jāizkatās apmēram šādi! http://tavswebs.lv/admin/index.php?folder=xxxx&gallery=xxxx Tās svītras / / / neapstrādāsi Edited July 20, 2009 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Tev tur gadījumā nav kaut kāds rewrite, bez QSA flaga? Wuu, kas tev pret slešiem? Visu var ļoti labi apstrādāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Jap, tieši tas arī bija. TY. ((: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts