Puika1 Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 sveiki vai kads nevar man iedod sadu pedejo postu scriptu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 <?php echo '<p>Av(15)</br>atbildēja:scvaer</br>apskatīts: 104x</p>'; ?> Nokopē vairākas reizes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puika1 Posted July 11, 2009 Author Report Share Posted July 11, 2009 Wuu tu īsti nesaprati laikam :) AV (15)-topika nosaukums un cik atbildes Atbildēja -niks kurš atbildēja apskaīts- cik daudz reizes topiks apskatīts un man vaig scriptu lai šo visu izvelk no foruma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Wuu tu īsti nesaprati laikam :) AV (15)-topika nosaukums un cik atbildes Atbildēja -niks kurš atbildēja apskaīts- cik daudz reizes topiks apskatīts un man vaig scriptu lai šo visu izvelk no foruma :) Mēs arī īsti nesaprotam. Nav nekādu ziņu kas tas par forumu. Un vispār jau tur vajag pāris SQL vaicājumus lai to izvilktu( protams tad, ja forums izmanto datubāzi). Pēc tam izvadi tos datus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puika1 Posted July 11, 2009 Author Report Share Posted July 11, 2009 es to nemāku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Tad mācies. Ja negribi mācīties, tad maksā kādam, kas tev uztaisīs to ko vēlies. Piedevām ja tu gribi lai kāds kaut nedaudz palīdz, tad tev būtu jāpasaka vismaz kāds tev forums ir vai kādas datu bāzes tabulas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 Vismaz būtu minējis no kurienes tam visam ir jānāk :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts