Raivis.purins Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 kā panākt, ka ar fopen tiek atvērts urlis, kura informāciju es gribu nolasīt ar fread un vēlāk šo info izprintēt savā mājas lapā. Varbūt kāds ir saskāries vai vnk. ir zinošāks programmēšanas lauciņā. Citi ieteikumi? Iepriekš pateicos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Fopen ja nemaldos ir FILE OPEN. Tad kādā sakarā vēlies atvērt urli? Ieteikums: Uzglabā "Urlus" iekš MySQL parasto, un sataisi kā tev vaig! vai arī es mazliet pārpratu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raivis.purins Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 Tā kā neesmu programmētājs, bet tikai cenšos kaut kādā veidā izdarīt tos darbus, kurus es pieņemu, ka ar loģisko domāšanu var izdarīt, varu kļūdīties terminos. Ideja ir sekojoša, ar fopen var vērt vaļā ne tikai failus, bet arī veb adreses. Tātad, ko es vēlos panākt. atvērt veba adresi, nolasīt no šīs adreses informāciju. Kuru vēlāk savā mājas lapā atspoguļot. Līdzīgi kā iframe, tikai es negribu ar iframe to darīt, jo viņš atspoguļo visu mājas lapu. Kur pretī es, vēlos atspoguļot tikai daļu no šīs mājas lapas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Izmanto file_get_contents() Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts