brekulis Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 ar notepad++ pārkodējot failu no ANSI uz UTF-8 nerakstās latvišu burti, bet gan garumzīmes kā ķeksīši virs burta. notepad++ vaina? Quote
Aleksejs Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Nedomāju vis. Dreamweaver kā UTF-8 redaktors arī nebūtu optimālākais ieteikums, ņemot vērā, cik šis produkts maksā. Vai ir uzlikta pēdējā Notepad++ versija? Man viss itkā strādā. Quote
marcis Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 OS gadījumā nav Windows 7? Tieši šī iemesla dēļ es nevaru lietot šo jauko (lasi - vizuāli pievilcīgo) OS. Quote
bubu Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Man ar lv burti nerakstās notepad++. Bet mani tas neuztrauc, jo lietoju notepad2. Daudziem ir līdzīga problēma: http://sourceforge.net/forum/forum.php?thread_id=3296557&forum_id=331754 Izskatās, ka notepad++ kautko nelabi apstrādā teksta inputā. Iespējams Windows 7 RC neuzvedās kā iepriekšējās OS, un notepad++ izmantoja ko nedokumentētu/bugainu no iepriekšējām OS'ēm. Vai nu meklē problēmu notpead++ sourcē (un pielabo to :) vai arī pagaidām nelieto notepad++ (vai arī Win7 RC). Moš vecāka notepad++ versija strādā labāk? Quote
brekulis Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 jā. W7. izmantoju Edit plus. viss notiek. ;) Quote
Recommended Posts