brekulis Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ar notepad++ pārkodējot failu no ANSI uz UTF-8 nerakstās latvišu burti, bet gan garumzīmes kā ķeksīši virs burta. notepad++ vaina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeRik Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 izmanto labak Adobe Dreamweaver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Nedomāju vis. Dreamweaver kā UTF-8 redaktors arī nebūtu optimālākais ieteikums, ņemot vērā, cik šis produkts maksā. Vai ir uzlikta pēdējā Notepad++ versija? Man viss itkā strādā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 OS gadījumā nav Windows 7? Tieši šī iemesla dēļ es nevaru lietot šo jauko (lasi - vizuāli pievilcīgo) OS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Man ar lv burti nerakstās notepad++. Bet mani tas neuztrauc, jo lietoju notepad2. Daudziem ir līdzīga problēma: http://sourceforge.net/forum/forum.php?thread_id=3296557&forum_id=331754 Izskatās, ka notepad++ kautko nelabi apstrādā teksta inputā. Iespējams Windows 7 RC neuzvedās kā iepriekšējās OS, un notepad++ izmantoja ko nedokumentētu/bugainu no iepriekšējām OS'ēm. Vai nu meklē problēmu notpead++ sourcē (un pielabo to :) vai arī pagaidām nelieto notepad++ (vai arī Win7 RC). Moš vecāka notepad++ versija strādā labāk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekulis Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 jā. W7. izmantoju Edit plus. viss notiek. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts