bubu Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Tu gribi teikt, ka pilnīgi visu taisi zem versiju kontroles? Redzi, es webu nedevelopēju. PHP vispār tik, cik programmēju - ir šinī forumā. Ārpus tā man ir tikai viena haltūra bijusi (kurai es pats īsti negribēju piekrst, bet darba kolēģis ievilka ;) Tā, ka mans viedoklis ir par developēšanu kā tādu, ne konkrēti vienīgi par web jomu. Un tai es pilnīgi visu lieku zem versiju kontroles. Arī individuālus projektiņus, pie kuriem mājās strādāju viens pats. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Neliels info par Aptana Studio. Mainoties versijām 1.5.1 >> 2.0 no aptana's pazuda PHP plugins, un tika aizstāds ar PDT ( afaik, kašķis ar PDT develiem ). Rezultātā uz jaunās versijas ir pieejams sūdīgāks PHP supports ( by default ). Atradu netā mazu pamācību, kā uzstādīt AptanaPHP uz jaunajām 2.0.x versijām. http://www.bram.us/2010/01/26/installing-the-original-aptana-15-php-plugin-in-aptana-20/ Ja nu kādam noder. Links uz plugin, ja update serveris izbeidzas ir šeit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts