thesnarkie Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Kad lietotājs piesakās mājaslapā, pieteikšanās brīdī es uzstādu sesiju, ka viņš ir pieteicies. $_SESSION['login'] = "1"; //Logged in! Un tālāk katrā lapā sāku sesiju: session_start(); Kā lai tai sesijai pagarina termiņu, ka varētu viņu turēt ilgāk, jo viņa pazūd kad aizver pārlūkprogrammu. Es atradu, ka var php.ini ielikt: session.gc_maxlifetime = 3600; (tas tātad saglabās sesiju 1 stundu un tad izdzēsīs ?) Bet tik vienkārši tas nedarbojas, pamēģināju jau. Edited June 21, 2009 by thesnarkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 session.gc_maxlifetime atbild par to, cik ilgi sesija tiek glabāta serverī, kopš pēdējās sesijas aktivitātes. Vēl varētu nomainīt arī cik ilgi sesijas id glabājas pie klienta session_set_cookie_params(). P.S. Pēc izmaiņu veikšanas php.ini, jārestartē web serveris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Kā lai tai sesijai pagarina termiņu, ka varētu viņu turēt ilgāk, jo viņa pazūd kad aizver pārlūkprogrammu. Jaa tas ir pilniigi normali .. Lai izmantotu pashu sesiju visas 'dzives laikaa' , arii peec Brauzera aizversanas, izmanto Kukijus, kur pieglabaa Seesijas id , tas ljaus dotajaa laikaa ( tavaa gadijumaa 1 h ) atjaunot sesiju, un talak jau peec katra pieprasijuma sesija tiks atkal pagarinata par 1 h ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesnarkie Posted June 21, 2009 Author Report Share Posted June 21, 2009 Ja lietotājs piesakoties būs atzīmējas atcerēties mani, tad līdz ar sesijas uzstādīšanu man jāuzstāda arī cepums ar sesijas id? Un tad pieņemsim, ka lietotājs restartē datoru, atkal ienāk lapā un ir jau pieteicies kamēr vien cepums būs ar sesijas id uzstādīts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts