xmas12 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Sveiki. esmu uztaisijs piemeram bilzu sadalu , uzpodo bildi vai pievieno no kadas adrese un tad katrai bildei iedod savu ud un atveru es vinu /index.php?bilde=6 un ar ( 6- apzime bildes id ) un es gribeetu uztaisit kad katru bildi var komentet . es ielieku koments script, viss labi bet to komentaru kuru es ievadu piemeram pirmajai bildei tad tas komentars paradas visaam bldeem. ka uzlikt lai piekomenteejas tikai tai bildei kurai ir tikai pirmais id ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kverijs, kurš izpilda komentāra pievienošanu jāliek ciklā, kas izvelk to vienu konkrēto bildi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Kverijs, kurš izpilda komentāra pievienošanu jāliek ciklā, kas izvelk to vienu konkrēto bildi. Nesapratu kaartiigi, mby tu mani varetu uztaisit skype? skype: raivo1224 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Es domāju, ka labākais variants ir komentāru tabulai pievienot velvienu lauku, teiksim "bilde" un tur attiecigi likt iekšā bildes id, bet kas attiecās uz lasīšanu tad vnk liekam where bilde=$id Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Loģiski. Pieglabā arī bildes id. Pievienojot komentāru saglabā bildes id un izvadi veido savācot komentārus, kam ir konkrētās bildes id. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts