anonīms Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) cita lieta. Mēģināju WEEK mainīt mode, bet nezin kapēc nesanāk un tāpat uzskata, ka nedēļa sākas ar 7dienu. Mēģināju šādi: WEEK(atverts[)='".date('W').", 1' un šādi (Kas itkā izskatās pēc pamācības, bet tad met erorru. WEEK(atverts[,1])='".date('W')."' Stulbi sanāca. Man kļūda. Viss iet! WEEK('atverts', 1)='".date('W')."' vai arī nekas nesanāca :/ Edited June 7, 2009 by anonīms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Par ko tu runā? Es nesaprotu kas tev sanāca un kas nē? Tev ar MySQL problēma, jeb ar php funkcijām? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 Es pats pagaidā neko nesaprotu, ko es nesaprotu. Došu ziņu, kad sapratīšu vismaz ideju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Es pieņemu, ka runa ir par MySQL WEEK() funkciju. Dokumentācijā vairāk kā skaidri norādīts formāts WEEK(date[,mode]), kvadrātiekavas vienmēr apzīmējušas neobligātos parametrus. Piemērs, ja gribi izselektēt kaut ko, kas noticis šonedēļ SELECT lauks FROM `tabula` WHERE WEEK(datuma_lauks)=WEEK(NOW()) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts