YourPadre Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Sveiki, Kā var ievietot datus no otrā (ātvērtā loga)? Teiksim man ir forma, pieņēmsim datora datu forma, un man ir jāpiesaista šim datoram klients. Izvēloties pogu "Pievienot klientu", atverās logs, kur izvēlamies klientu, kad esam to atraduši, tad nospiežam pogu "izvēlēties", logs aizverās un manai datoru tabulai pievienojas klienta id. Protams var klientu izvēlēties pašā sākumā, bet man šoreiz tas neder. Paldies :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Ar javaskriptu no tā popupa loga uz izsaucošo logu var tikt ar window.opener. Tas sauturēs oriģinālā loga window objektu. Attiecīgi tam tad arī piekļūsti pie document objekta un ar getElementById (vai tml fju) tiec pie vajadzīgā formas objekta/objektiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YourPadre Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 Sk, paldies :) Tā arī domāju ka ar PHP tas nebūs iespējams :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts