Jump to content
php.lv forumi

YourPadre

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by YourPadre

  1. Grey, paldies :) Par to iepriekšējo - Es viņu pabeidzu, bet sapratu, ka to var izdarīt daudz labāk un tīrāk. :)
  2. Sveiki, gribēju pajautāt - Ko jūs ieteiktu? Man ir iedots uzdevums uztaisīt interneta veikalu. Ko man darīt? Izvēlēties jau gatavu skriptu un pielāgot, vai uztaisīt veikalu no pamatiem?
  3. Ne gluži :D :D :D Teiksim, vienkārši pasūta 50 reizes vienu preci ar viltus vardu u.t.d u.t.p :D
  4. Ar viltus pasūtītājiem domāju spamerus un botus :) To laikam vajadzēja pierakstīt ;)
  5. Sveiki tauta! Man ir jautājums - Kāpēc php.lv forumam tiek izmantots IPB? Nevis,teiksim, atvērtā koda alternatīva phpBB?? Tā, tikai ziņkārība :)
  6. Sveiki tauta! Taisu inernetveikalu un gribu zināt kā parasti cilvēki aizargājās pret viltus pasūtījumiem? Es izomāju sekojošu lietu: Katrs pasūtījums reģistrē ip adresi, ja pasūtījumu skaits dienā parsniedz 10, tad izmetās kļūda: Nevar noformēt vairāk par 10 pasūtījumiem dienā. Ko sakat?
  7. Skaidrs, un kas ir ar GET variabļiem?
  8. Sveiki tauta! Vai ir nepieciešama (būtu vēlama) kautkāda apstrāde pirs teksta vai citas informācijas ievadīšanas MYSQL tabulās. Un vai tas pats attiecās us $_GET super mainīgo?
  9. Cik vienkārši! Paldies liels :)
  10. Sveiki tauta :) Problēma tāda - Ir internetveikala checkout. Rupji sakot, lietotājs ievada par sevi datus un veic pasūtījumu. Pasūtāmās lietas atrodas sesijā. Tiko cilvēks uzspiež "Pasūtīt", viņa rekvezīti tiek pievienoti datu bāzes tabulai un citai tabulai vajag pievienot pasūtījumu ar rekvezītu id. Kā es varu dabūt šo rekvezītu id, kas ir tikko pievienoti datu bāzei? Ja grūti saparast, es centīšos savādāk noformulēt :)
  11. Izmantoju Yaml Tas man ietaupa nervus :)
  12. Sveiki tauta :) Ir input lauki, kuri ģenerējās no datu bāzes,respektīvi, aiz vārds_ iet id. Kā lai uztaisa tā, lai pēc submit pogas nospiešanas rediģējās visi lauki? <form> <input type="text" name="vards_1"></input> <input type="text" name="vards_2"></input> <input type="text" name="vards_3"></input> <input type="submit"></input> </form>
  13. Pats sapratu :D function check_admin_login() { if (!isset($_SESSION["admin_username"]));<------------ Šitas man visu bojāja :D { header("Location: index.php?error=1"); } }
  14. Sveiki tauta, Problēma tāda, ka šī funkcija nestrādā, jeb pārmet mani atpakaļ uz index.php, kaut vai $_SESSION["admin_username"] ir vērtība (pārbaudīju). Kods: function check_admin_login() { if (!isset($_SESSION["admin_username"])); { header("Location: index.php?error=1"); } } Paldies.
  15. Paldies, Es vienkārši gribu saprast un uztaisīt pats savām rokām :) Principā vienīgā problēma ir radusies ar cartu. Strupceļā esmu ieskrējis šajā vietā. Kad es dabuju no lietotāja informāciju (id,svars), man tas ir jaieliek sesija $_SESSION["cart"] = array(array("id","weight")) Pirmā problēma rodas tad kad ir jāpievieno velviena vērtība, mēgīnāju izmantot array_push funkciju, diemžēl masīvu masīvā, cik saprotu, ar šo funkciju ievietot nevar. Jebkurā gadījumā sesijai pēc vēl vienas vērtības pievienošanas jaizskatās šadi: $_SESSION["cart"] = array(array("id","weight"),array("id","weight")) Otrā problēma rodas tad, kad vajag dabūt ārā vērtības. Vai ir labākais variants to darīt ar foreach vai kādā citā veidā?
  16. Sveiki tauta, man ir vajadzīgs iepirkumu grozs, Cik es saprotu ir jadarbojās ar sesijām un masīviem. Teorētiski sesijās jaieliek svars un id. Kā lai to labāk izdara? Paldies
  17. Sveiki tauta, Problēma tāda: Ir imput box's, kurā ir daudzums(kg). Mainot kg daudzumu, vajag mainīties ari cenai. Kā lai to izdara? No javascript maz ko jēdzu, tapēc lūdzu palīdziet :) Paldies
  18. Paldies, es nevarēju atrast :)
  19. Sveicināti, Man ir radusies problēma ar lietotāju tiesībām. Teiksim datu bāzē ir lietotājs "noname" un viņa tips ir "technician" un otrs lietotājs ir "noname2" un viņa tips ir "administrator". Kā lai uztaisa labāk lai technician netiek pie administrātora lapām. Mēģināju izdomāt, viss sanācā pārāk sarežģīti :D P.S. Lietotāju tipi ir vairāki un iespējams būs jāpievieno vēl. Paldies :)
  20. Svieki, pasakiet, kā Jūs izvairaties no IE gļukiem? Vai ir kāds noderīgs resurss par šo tēmu?
  21. Sveiki, Teiksim man ir jauztaisa atskaite no - līdz datumiem, kā tas izskatītos MySQL? Teiksim ir funkcija mysql_query ("SELECT * FROM work_orders WHERE status='completed' ??? No-līdz datumam ??? ") Kā to var izdarīt? Danke :)
  22. Sk, paldies :) Tā arī domāju ka ar PHP tas nebūs iespējams :)
  23. Sveiki, Kā var ievietot datus no otrā (ātvērtā loga)? Teiksim man ir forma, pieņēmsim datora datu forma, un man ir jāpiesaista šim datoram klients. Izvēloties pogu "Pievienot klientu", atverās logs, kur izvēlamies klientu, kad esam to atraduši, tad nospiežam pogu "izvēlēties", logs aizverās un manai datoru tabulai pievienojas klienta id. Protams var klientu izvēlēties pašā sākumā, bet man šoreiz tas neder. Paldies :)
×
×
  • Create New...