renathy Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Kadēļ includojamos failus parasti raksta ar paplašinājumu inc. Ja man piemēram ir 10 sadaļas, tad man ir vismaz 10 includojamie faili. Es tos saliku atsevišķā mapē un tiem pieliku php paplašinājumu. Kā vispār pieņemts? Tas pats - ar klasēm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 nav nekā pieņemts. ja gribi lai tas ir droši bez jebkāda čakara, liec beigās .php un miers mājās. Tas, kas tev būs - `.inc.php` vai `.class.php` nespēlē būtisku lomu, ka tik pašam ērtāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renathy Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Pašai jau ērtāk likt php, jo tad vismaz editors to atpazīst kā php :) Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Patiesībā ir pat ieteicams tos rakstīt ar paplašinājumu php, jo bieži vien serveris nav nokonfigurēts kaut kā apstrādāt inc failus - līdz ar to pa taisno pieprasot šādu visas_manas_paroles_lai_tiktu_pie_slepenas_datu_bazes.inc - serveris to paklausīgi pēc noklusējuma ļaus lejupielādēt, kā text/plain failu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts