lame Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Aptuvenas prasiibas: +Ir vajadziiba peec vienkaarshas poll DB struktuuras. +Jaabuut iespeejai izveidot jaunu poll. +Pollam ir paredzeets izveeleeties vienu variantu no vairaakiem iespeejamiem. +Vienlaiciigi aktiivs var buut tikai viens poll. Pats esmu izshtukojis shaadi: poll - id_poll - title - active questions - id_question - text - sh_poll(saite ar poll) answers - id_answer - sh_question(saite ar question) - date_time - ip Varbuut ir kaadi ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 varētu arī tā, bet priekš kam polam gan title, gan question? manis veidotam pollam ir tikai viena tabula (kaut kur jau tika apspriests, go2search) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame Posted July 12, 2004 Author Report Share Posted July 12, 2004 manis veidotam pollam ir tikai viena tabula (kaut kur jau tika apspriests, go2search)tu domaaji sho te? http://php.lv/f/index.php?showtopic=1096&hl= varētu arī tā, bet priekš kam polam gan title, gan question? Title, piemeeram, Meenesha nagla ir: ... Question(korektaak, laikam, OPTION), piemeeram: variants1, variants2, ... Bez 3-shaas tabulas var iztikt, ja nelogo balsotaaju datus. Pienjemot, ka ir iespeejamas vairaakas balsoshanas, tad bez 1-maas tabulas neiztikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Man patīk, ja tiek izmantots 1 teibls :) Poll id jautajums atbildes ip datums Un neko vairak man nevajaga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Gacha: ko tad tādā gadījumā tu glabā laukā atbildes? Venom: lame laikam ir domājis tabulā questions likt atbilžu variantus, bet poll tabulā pašu jautājumu :) Bet vispār tā vispārīgi tabulu struktūras ir pareizas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame Posted July 12, 2004 Author Report Share Posted July 12, 2004 paldies :) ok, tagad tik jaataisa pati poll'u administreeshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts