goma smile Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Man ir maziņš jautājums vai tas ir iespējams Piemēram iet kods parastākais piemēram izvilkt lietotāju while ($data = mysql_fetch_assoc($result)) { Izvelku visu ko gribu pa lieotājiem .... } Un tad man iet kautkāds if($_GET['dzeest_rakstu'] and preg_match('/^[0-9]*$/i', $_GET['dzeest_rakstu'])){ Izvelku lietotāj profilu ... } Mana problēma ir ka ja es izmantojot to $_GET darbību tad man momentāli atverās tajāpašā lapā kur lietotāji tas lietotāj profils ko izvēlējos a es vēlētos lai atverās jaunā lapā .... Vai tas ir iespējams ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nesapratu. Ja tu taisi GET pieprasījumu, tb cik saportu izmanto <a href="..."> urli, tad tas jau verās jaunā lapā, kad uz tā uzspiež. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Šis while ($data = mysql_fetch_assoc($result)) { Izvelku visu ko gribu pa lieotājiem .... } Un šis if($_GET['dzeest_rakstu'] and preg_match('/^[0-9]*$/i', $_GET['dzeest_rakstu'])){ Izvelku lietotāj profilu ... } ir vienā php failiņā man ir jautājums vai var atdalīt ... tā ka pieprasot get būs katra savā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) hrefam piemet ka ir target=" _blank" un būs jauna lapa. to goma smile, kā tas ir domāts "katra savā"? Edited March 6, 2009 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Nē nejau tā es domāju :D Ir lietotāj lapa ..... Kad uzpied uz lietotāja es gribu lai lietotāj info būtu takā tīrā lapā nevis zem lietotāj saraksta nu takā lai atdala ar kautko ... lai abi nerādītos vienā lapā Lietotāj saraksts Lietotāj profils Edited March 6, 2009 by goma smile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) freimā likt, vai.....? Vai popup logu? Vai kā....? Edited March 6, 2009 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Es pēc iespējas detalizēt centīšos pastāstīt ko vēlos panākt Piemērs ir balošanas arhīvs Atverot vaļā http://xxx.lv/vote izskatāš šitā Līdz ko uzpiežu uz kādu no title man parādas Es gribu lai kad līdzko uzkliko uz kādu no title parādas Poll bez aušējā title izvēles ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nu tad vienkārši neizvadi to. Ar echo, print, vai kā savādāk, kur tu to drukā, tur izmet ārā to kodu. Dikti dīvainu "problēmu" tu esi atradis ;) Citi parasti nemāk kautko klāt uztaisīt, lai izvadās. Taču tev problēma izmest ārā kodu, kurš jau kautko nevajadzīgu izvada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nu ar PHP to var, ja sūta līdz pieprasījumā kādu GET/POST mainīgo un vadoties no tā vērtības rāda/nerāda kādu koda daļu. Apmēram tā: tai Poll pogai piemet kādu hidden lauku lai php zin, ka ir vai nav jārāda tas augšējais title. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 :D nesaprotu Mans mēr4is vai doma ir stūlba Kr4 es gribu lai ir http://xxx.lv/polls <--- APTAUJU ARHĪVS http://xxx.lv/polls/x <--- Parāda sevis izvēlēto poll, ja x = ID Un man tas nesanāk :D tikai http://xxx.lv/Fpolls/x <--- Parāda sevis izvēlēto poll, ja x = ID tad parāda ko gribu bet es gribu tikt vaļā no F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) hmm, manuprāt nekāda sakarība ar agrākiem postiem.... Ja tas F tur uzpeld nevēlams, meklē kāpēc tas tā notiek, kļūda ir nosakot vai atlasot ID visdrīzāk. Vai arī ģenerējot pašu linku Edited March 7, 2009 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 Paldies Pa palīdzību sanāca ko vēlējos :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts