yeahz Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Kā lai uzliek tā, ka lapā kurā es ieeju, dati updeitojas uzreiz kad ieeju, nevis kad ieeju otro reizi (kad pēc kāda laiciņa dati jau atkal ir mainījušies pēc pēdējā apmeklējuma). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Kas jāsaprot ar "dati updeitojas uzreiz"? Līdzko tu atver lapu browserī notiek piepprasījums uz tavu skriptu, kurā tu uzreiz vari darīt ko vien tik vēlies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Jā, viņi updeitojas uzreiz kā es ieeju, bet uzrādās vēl vecie dati, taču kad refresho lapu, tad ir ok, bet es gribu lai uzreiz bez kādām refrešošanām viss notiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Par kādiem datiem tieši ir runa? Brouzera cache, tb css/js/attēli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 Nē, PHP un MySQL. Nu pieņemsim ka es ieeju kādā konkrētā *.php lapā un tur notiek kāda konkrēta darbība (piemēram, pie kaut kā pieskaitās +2), un dati tiek attēloti tajā pašā lapā. Reāli attēlojas cipars 5 (piemēram), un viņam būtu jāattēlojas kā 7 (jo viņš taču tikko updeitojās). Kad notiek refresh page, viss ir ok, vajag to panākt bez refresh. Viss jau strādā ok, bet tas nav smuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 varbūt tu izvadi vecos datus un pēctam tos updeito? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Nu tad jau problēma ir tikai koda arhitektūrā ;) Vispirms veic vajadzīgās izmaiņas datos un tikai tad selektē atjaunotos datus. Alternatīva varētu būt taisīt redirect'u, bet tas nederēs, ja dati tiek atjaunoti pie katras lapas ielādes reizes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Tie var būt vai nu Browsera Cache - saistībā ar .css! Vnk nomaini bilžu lokāciju, vai .css faila lokāciju! Ja parādās tam kam nav jāparādās - kā piemēram draugiem.lv lasot vēstuli, izlasot vēstuli nenodzēšas pienākošo vēstuļu skaits, tā tiešām ir tikai un vienīgi koda problēma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Šeit problēma nebija brouzera cache, bet vispār šeit ir daži domugraudi par šo tēmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 Liels paldies, kods jāgriež tagad laikam kājām gaisā. Ja būs kādas neskaidrības - rakstīšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts