Jump to content
php.lv forumi

Man normali citiem neiet


GeRik

Recommended Posts

man rada ka webs iet gan uz localhost gan uz ip gan uz domenu ! Firwall izslegts porti salikti (man ir ruuters) uzliku arii Adapteri bet vienalga neiet kas vareetu buut pa vainu ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Man goda vārds nav skaidrs, ko viņš domā ar iet un ar neiet. Jo ja jau iet, kā saka sākumā, tad kāpēc saka, ka neiet. Tapēc gribu saprast - ko viņš, tā sakot, ar to domāja.

Es, protams, varētu sākt minēt (dns ieraksts nepareizs, http serveris nenokonfigurēts korekti, php kļūdas kodā, ...), bet šis tomēr ir forums ar noteikumiem (ne manis rakstītiem), nevis gaišreģu-zīlētāju klubiņš.

Rakstot, cenšaties to darīt saprotami. Ja jautājums būs nesaprotams, neviens uz to nebūs spējīgs atbildēt.

 

Ja jau tu visu tik skaidri saproti, kas tiek vaicāts, tad kāpēc pats nepasaki, kur ir problēma? Kāds vēl antivīrusam ar kautko tādu būtu sakars?

Link to comment
Share on other sites

A un vel vari pārbaudīt vai skype esi noņēmis, lai nezimanto 80to portu!

Bet viņam taču (citēju): "man rada ka webs iet gan uz localhost gan uz ip gan uz domenu !" - webs iet! Iet! Gan uz IP, gan domēnu. Kāds vēl tur skype bloķētajiem portem ir sakars? Ja jau bloķētu, tad neietu, ne?

Link to comment
Share on other sites

Lūdzu netaisīt bezjēdzīgas QUOTEs

 

Runa iet par to, īpaši attapīgais cilvēciņ, ka viņam ielādējas lapa, bet citiem nē!

Pilnīgi precīzi.lieta ir tāda ka man ir rūteris Porti if fowardēti un arī ir uztaisīts shis te bet mu serveri es netaisos turēt vienkārši lieta tāda ka bez ši man pat lapa nestrāda ne uz domena ne uz ip adreses tikai uz localhost.Itka vis bija ok pirms noņēmu savu datoru un piesledzu pie tim pašiem vadiem drauga lai parinstalētu windowsu parinstaleju novilku paris progas prieksh vinja un pieslēdzu savu.nu un vot webs negāja.Esmu parisntalejis pat windowsu portus atkal saliku antivirus vel man nav skype neizmanto 80 portu Firewall izslegts.kur tad isti varetu but problema?

Edited by bubu
Link to comment
Share on other sites

Nu bet loģiski, pie locālā pieprasījuma nekādi porti netiek pārbaudīti, kaut arī konektējas caur domeinu... LOL

Tas nu gan nav tiesa. Ja tev Skype vai antivīruss bloķēs 80 portu, tad ne citi, ne arī tu pats lokāli nevarēsi piekonektēties.

 

GeRik: izklausās, ka nepareizi esi norūtējis portus. Ja tev pašam lapa lokāli iet, bet citiem neverās vaļā, tad problēma visdrīzāk ir forwardēto portu konfigurācijā.

Link to comment
Share on other sites

Tajā foruma tēmā, ko devi redzēju, ka bija aprakstīts par loopback interfeisa taisīšanu, bet nekas nebija par portu forwardingu uz paša rūtera. Vai uz rūtera esi visu tiktiešām pareizi sataisījis? Un testa nolūkos tomēr pamēģini atslēgt firewall un av pilnībā, lai skaidri zinātu, ka tajos nav vaina.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...