Jump to content
php.lv forumi

POST funkcija


Swear

Recommended Posts

Man vajag izdarīt tā, ka ir Poga ar post funkciju kas padodas uz kadu lapu, kuru es nevaru mainit. Bet vel pie reizes man vajag lai nostrādā kāds skripts (nu piem dabubāzē atzīmējas ka nospiesta poga) un talak iet kur jaiet. Laikam jaizveido vel kada lapa kurā būs tas db skripts + padodas talak tas POST, bet kā?! ceru ka sapratīsīet.. :) grūti izskaidrot.

Link to comment
Share on other sites

Jā, tieši tā arī jādara. To, kā padot POST tālāk uz to ārējo lapu, var ērti darīt ar curl palīdzību: http://php.net/curl

Ja nav iespējams izmantot curl, tad nāksies pašam taisīt http pieprasījumu, piemēram, ar fopen/fwrite/fread/fclose funkcijām. Palasi komentārus pie fopen fjas ar konkrētu piemēru.

Link to comment
Share on other sites

cUrl pieejams nav.. Cik sakasu info atradu kauko ka ar fopen nevar, var tik ar fsocketopen vai ari nepareizi sapratu nu nez.. isti nesaprotu kā to skriptu nobeigt un izdarit fopen ar to serveri kuram japadod post.. kaukads nestradajoš skripts sanāca te. vislabāk būtu lai lapa uzsūktu POST izdaritu ko vaig un aizsutitu talak. pagaidām tik vajag saprast kā viņu padot prom

 

edit: nu pats skripts itkā ir bet nesanāk sakonektēties ar to lapu.. piemēram ja es gribetu sakonekteties ar php.lv kā lai tas fopen izskatās? fopen('http://php.lv/index.php', 443); ?

Edited by Swear
Link to comment
Share on other sites

Vispār šo ir iespējams izdarīt ar HTTPPost? uztaisiju savu lapu un uz to itkā aizgāja POST, bet kad mēģinu uz citu lapu kura uz cita servera stāv uz to nesanāk.. un vēl tai citai adresei nepieciešams ielogoties un tad izdarīt saņemto informāciju. jāsūta post uz ielogošanās lapu un tad tas ko vajag tad vel?

Edited by Swear
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...