owned2 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 1-Kā pievienot tur tabulu?Lai tur būtu servera status...??!?!?!Lai itkā būtu 2 tabulas...~~> Skrins SPIED JA NESI NOOBS (Lūdzu iedodiet gaatavu vai normāli paskaidrojiet..es meiģināju taisīt bet nesanāca.. 2-Kā sataisīt malas? Skrins lai tur būtu strīpas pa labi un pa kreisi un tad varētu tos baltumus iekrāsot....Pasakiet ko un kā un kur rakstīt... p.s Ja palīdzēsiet aizveršos no šī saita un nomierināšu jūs :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 wc3schools.com izmantot vari flaot (ko iekļauj div'ā) <div id="left_side"> // float:left </div> <div id="right_side1"> //float:left </div> <div id="right_side2"> //float: right </div> Vienīgi neatceros vai atļāva tā 2 float left un tad vienu right. Ja nē, tad uztaisi vēl vienu kluci, <div id="left_c"> //float:left; <div id="left_side"> </div> </div> <div id="right_c"> //float:right; <div id="rs1"> //float:left; </div> <div id="rs2"> //float:right; </div> </div> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Anonīms pastāsti kā nosaukt klucīti?Vai vari iedod gatavu lai nebūtu problēmas..Es te meģinu bet itkā neiet.. Un kur šo rakstīt?Themes.php vai styles???Es rakstiju themes tur tad bija errors meigināju styles bet nekā nenotika Vot es sataisiju FOTO iemetu themes/prime tur iemetu nekā nenotiek./. Edited February 22, 2009 by owned2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Tu neko nemēģini! Tu mēģini tikai visu dabūt gatavu! ej uz wc3schools un palasi par div'iem un float nosaukumu vari likt pēc savas izvēles. Galvenais, lai .css ir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) 1. Uz php-fusion ir savadāk tu neuzliksi 3 kolonās atrisinājums nav ne theme.php ne style.css (100% pārliecība) 2. un varu saderēt ka nākamis būs uz tavas mājaslapas ieraugāms Kautkas no manīm un citiem man liekas briles nav vajadzīgas lai saprastu Ka Mans 10 minūšu darbs ir vienāds ar Tavu labo piemēru Kuru es drošvien jau pāris dienu laikā varēšu ieraudzīt uz tavas mājaslapas. 3. Es domāju ka drīzumā jau varēšu izlasit 2 daļu brīvajai literatūrai 1 daļa Edited February 22, 2009 by goma smile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 gome smile, viss ir iespējams. vajag tikai rokas. Kapēc gan nevarētu vnk fusion tempeitu sataisīt no 0?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 Lūdzu nespamojiet..labāk palīdziet.. Anonīms vari paskaidrot..Kur šo rakstīt?Css tas styles kā es sapratu... Tad ar foto?Vari foto iedod lai patestēt un kur iemest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Tas ir 4akars .... :D es zinu, jo redzi iznākumu http://denver.netfast.org/ vienkārši netieku pie FTP tā padalītos :) Tavā gadijumā meklētu kautcik normālu pagrīžu māsjapu koderi un piedāvātu lai pa lētu naudu uztaisa tev normālu mājaslapu ... nu bet saprotams ka bez 50 ls neiztikt.... Bet atceries to ka tev cik saprotu ar cs sērveri nopelnīt nesanāks.... Edited February 22, 2009 by goma smile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 Admins dod atvalinājumu goma_smile uz 1 dienu...Jo spamo tēmās.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Es varētu būt šis pagrīdes koderis, jo nav ko darīt un par pārdesmit latiem esmu gatavs sataisīt dizainu un vēl kaut ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 Klausies es nemaksāšu....Tu Glups?Tev vajag ārstēties ātri jo tev tā nauda tik vajadzīga šausmas :) LUDZU NO FLOOD LABAK HELP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Tas, kas spamo, ir nevis goma smile, bet gan tu. Jo tu nemēģini saprast citu teiktajā. To vien tik atkārto, ka tev vajag un vajag. Saproti, ka nevienam te nedod nekādu atlīdzību par palīdzēšanu. Viss balstās uz entuziasmu un labu gribu. Daudziem pie tam šeit web programmēšana ir maizes darbs, tāpēc, redzot kā viens te diedelē visu lai priekšā uzraksta, tas izskatās visai bezkaunīgi. Pamēģini pats pamācīties kaut ko uztaisīt pēc tev pateiktā. Ja nesanāk, tad nāc un prasi konkrētus jautājumus, nevis lai visu priekšā uzraksta. Ja kādam būs laba griba, tad kāds arī tev visu priekšā uzrakstīs. Bet ja nē, tad nē. Tad mācies un izglītojies pats. Vai arī - kā jau tev saka - samaksā kādam par to, un nopērc gatavu darbu. Maize kokos neaug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts