procents1 Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Tatad lieta sekojosa no php es nju saprotu ljoti maz.Bet ljoti vajadzetu 2 script.Vienu ar kuru varetu pievienot serveri un otrs kurs atelotu velams ar mysql izmantosanu.Saprotu ka script ipasi neatskiras no parastas lietotaju registracijas un lietotaju atelosanas ( iespejams kludos ) Zemak butu taka paraugs ka tam vajadzetu izksatities.Iespejams kadam ir kas kratuvite lidzigs un nebutu skops padalitos.Butu ideali ar taimeri pievieno piemeram iekliskini 20 min.Serveru saraxta radas aktivais serveris un pec tam 20 min izdzesas sis iesniegums sludinajums tipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
default Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Apmēram sapratu ko gribi, bet nākamreiz izsakies skaidrāk. Tu gribi sev kur var pievienot serverus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Izlasi PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Haha, man jau sāk apnikt tie xmas12 - "Izlasi PM" :D xmas, kā tad tur ir? piedāvā savus pakalpojumus pa lētu naudu? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Haha, man jau sāk apnikt tie xmas12 - "Izlasi PM" :D xmas, kā tad tur ir? piedāvā savus pakalpojumus pa lētu naudu? :) Jā piedāvāju, daŗeiz pa naudu undažreiz pa velti! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts