yeahz Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Problēma izskatās šādi - http://bildites.lv/images/0xgiucnwqvd4j9h35354.png un tā tas ir visām lapām, daru ko darīdams, viss paliek kā redzams bildē. Bija FF 2, tikko pārinstalēju uz FF 3 (protams uninstalēju no sākuma) un vienalga ir šādi, un tas ir tikai FF, pārējie strādā kā strādājuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebStandarts Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 View->Page Style nav uzlikts uz No style? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 nē, nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Man šķiet, ka mums tev palīdzēt ir praktiski neiespējami, ja nu vienīgi mētāties ar iespējamajām problēmām un to risinājumiem. Mans jautājums varētu būt tāds - tu izmanto Web Developer Toolbar? Ja jā, tad derētu pārbaudīt vai tur nav iečekots disable css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeahz Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 Laikam gan varētu mūžīgi, jo man ir web developer un man nebija iečekots nekas pie CSS, pārčekoju visus vēlreiz, nekā. Tad jau lakam nekas cits neatliek, lai izmtotu FF, jāizzdzēš tas pilnīgi visur. Un ja dzēsīšu visur, tad bookmarki pazudīs. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 FF3 ir Import/Backup bookmarks iespēja (Bookmarks -> Organize Bookmarks -> Import & Backup). Uztaisi backupu un mēģini atinstalēt/instalēt pa jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts