Re_Boot Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Sveiki, loti atvainojiet ja es nepareiza sadala iepostoju, bet man vajag atrast Sludinajuma servera SOURCE. Nu tadu ka SS.LV vai reklama.lv. Source PHP valoda. Gribu izveidot savu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 pameklē googlē, nejau te tev kāds dos savu rakstītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re_Boot Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 Nu es izmekleju visu googli, sorry es vienk meklet laikam nemaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Pirmkārt, ss.lv un reklama.lv sources gan nekur nedabūsi, jo tie 100% pašrakstīti. Otrkārt, tur nav nekā sarežģīta - es teiktu bloga sarežgītības līmenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Pirmkārt, ss.lv un reklama.lv sources gan nekur nedabūsi, jo tie 100% pašrakstīti. Tie kas pasreiz jaa , iespejams ka pasrakstiiti, bet iesakumaa 100% bija gatavs .. . Savulaik pat biju atradis tos skriptus... Bija elementari nomainiits dizains, un pat lielakaa dalja ikooninju bija saglabatas... Vispar Sludinajumu 'severu' sorces ir atrodamas --> vajag tik rakt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Otrkārt, tur nav nekā sarežģīta - es teiktu bloga sarežgītības līmenis. Sarežģītību no gaisa neizzīdīsi. Kā sludinājumus, tā arī blogu var programmēt arī sarežģīti, ja ļoti vēlas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Tie kas pasreiz jaa , iespejams ka pasrakstiiti, bet iesakumaa 100% bija gatavs .. . Savulaik pat biju atradis tos skriptus... nu nez nez, esmu strādājis pie es-es-el-vē un varu droši teikt, ka tur ne smakas no gataviem skriptiem. varbūt pašā pašā sākumā, kad nebija populārs. Sarežģītību no gaisa neizzīdīsi. Kā sludinājumus, tā arī blogu var programmēt arī sarežģīti, ja ļoti vēlas taisnība, bet ja tā iedziļinās, tad tas pats vien ir, kas - sludinājums, ziņa, bloga ieraksts /etc - zem konkrētas kategorijas/taga. Viss. SMS apmaksa jau kā fīča/plugins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 (edited) nu nez nez, esmu strādājis pie es-es-el-vē un varu droši teikt, ka tur ne smakas no gataviem skriptiem. varbūt pašā pašā sākumā, kad nebija populārs. Ta tas bija etak gadus 8 atpakalj.. latvija bija kaadi 3 vai pat vairaak sludinajumu serveri ... SS.lv , Sm-reklama (vai ka vinju tur) un vel paris ... Ta visi vinji bija PILNIGI VIENADI .. atskjiiraas tikai Izskats, toties funkcionalitaate bija 1:1 ... + kaa jau teicu Esmu redzeejis to skriptu ... Taa kaa zinu toch ka pasaa iesakumaa bija Gatavs ... un parveidoja vinji stripri peec tam .... Edited December 1, 2008 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 A kur tas offiss viņiem ir? Nebija kaut kur tuvu klusajam centram? Ja tā, es tur esmu bijis un man tur ļoti ļoti nepatika... Kur vispār saskati problēmas sludinājumu servera uztaisīšanā? Ja nevari pats, samaksā man apaļu 1000 Ls un es tev uztaisīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts