Devils666 Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) Kā var reali uztaisit ejosu skriptu pēc apmēram šāda te parauga? if ($skaitlis = 1 vai 2) { else "viss ok!"; } Edited November 29, 2008 by Devils666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4F Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 if ($skaitlis == 1 OT $skaitlis == 2) { else "viss ok!"; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 if($skaitlis==1 || $skaitlis==2){ echo 'viss ok'; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 :D :D :D Hallo! Te ir jāsāk ar QBasic, nav ko ķerties web aplikācijām klāt pagaidām! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted November 29, 2008 Author Report Share Posted November 29, 2008 OK, es varbut neesu nekur neko macijies, vienigi pasmacibas cela, bet ta esmu lielako dalu apguvis un, par velu, mana web sistema apmeram ir pabeigta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Man kaut kā liekas, ka tu ne tuvu neesi sākumam, ja pat šādu lietu nezini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 vienigi pasmacibas cela, bet ta esmu lielako dalu apguvis IF ELSE + AND (&&) OR ( || ) Konstrukcija ir Pats pats sakums Un Profgrammeanas pamatu pamats.... Ja to nezina tad Vispar nevar teikt: "Es kautko saprotu no programmesanas...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 OK, es varbut neesu nekur neko macijies, vienigi pasmacibas cela, bet ta esmu lielako dalu apguvis Nu pag pag, ja tu uzdod šitādu jautājumu: if ($skaitlis = 1 vai 2) { else "viss ok!"; } tad vienīgais ko es tev varu ieteikt - sāc ar grāmatu "Programming for dummies"! - varbūt pamatus līdz Jaunajam Gadam arī paspēsi apgūt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts